Consumul de apă poate stimula pierderea în greutate

Cine s-ar fi gândit că un lucru atât de simplu precum băutul apei poate afecta slăbirea? Acest lucru a fost confirmat într-un studiu publicat în ”Journal of Human Nutrition and Dietetics”. Vrei să afli mai multe? Citește mai departe!

Studiul a analizat obiceiurile a 18,000 de adulți pentru o perioadă der 7 ani. Cercetătorii au aflat că persoanele care consumă cea mai mare cantitate de apă au cel mai redus aport caloric. De ce? Deoarece consumă mai puține băuturi dulci, mai puțin grăsimi saturate, zahăr și sare.

1-3 pahare de apă pe zi = mai puțin cu 205 calorii pe zi

Consumarea a 3 pahare de apă pe zi este mai mult ca probabil ca te va determina să reduci consumul de calorii consumate pe zi, și anume cu 205* mai puține calorii pe zi! Să facem niște calcule: acest lucru înseamnă pierderea a circa 0.8 kg* pe lună – deci peste 10 kilograme* pe an – și acest lucru doar prin consumarea  a 3 pahare cu apă pe zi! Oricine poate face acest lucru.

De multe ori atunci când simți că și-e foame, de fapt s-ar putea să îți fie sete. Acest lucru se întâmplă foarte frecvent. Semnalele transmise de către creier pot fi puțin confuze, iar în loc să bei apă vei consuma o gustare, rezultatul? Extra calorii! Întotdeauna trebuie să ai cu tine o sticlă cu apă, în scurt timp vei observa diferența.

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece boli grave.]

Dar dacă ai retenție de apă?

Dacă te simți balonat/ă și ai retenție de apă, ai putea crede că soluția la problema ta este să bei mai puțină apă. Nimic mai greșit! Ai nevoie să bei mai multe lichide și trebuie să consumi cele care îți sunt favorabile. Un consum de apă sănătos îți ajută sistemul limfatic care acționează și împotriva celulitei.

Dacă vrei ”să prinzi doi iepuri deodată”, WaterOut EXTREME este exact ceea ce ai nevoie. Te va ajuta să elimini excesul de apă din corpul tău, să stimulezi procesul de slăbire și să reduci celulita.

WaterOut EXTREMEeste perfect pentru toți cei cărora nu le place să bea apă. Nu conține zahăr și are un gust natural plăcut de zmeură.  

Îți va potoli setea și te va ajuta să te simți mai ușor/ușoară. Balonarea, umflarea și celulita vor deveni istorie după doar o săptămână* de consum! Odată ce organismul tău este curățat de toxine, kilogramele vor începe să dispară și ele. Bucură-te de vara care urmează să vină!

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece boli grave.]

Sursă: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. J Hum Nutr Diet