4 Greșeli ce favorizează întoarcerea greutății

Ai pierdut toată speranța să mai îmbraci vreodată blugii preferați? Poate că ești ca Ecaterina. Înainte de a slăbi cu peste 6 kilograme în mai puțin de 2 luni, a făcut multe lucruri greșit. Majoritatea dintre noi facem cel puțin una dintre aceste greșeli în mod regulat.

Evident, există diete greșite și corecte. Problema cu care se confruntă toți este că încercăm să găsim calea cea mai rapidă. Facem cele mai mari greșeli care ne fac să punem la loc kilogramele pierdute (și, de obicei, chiar mai multe), fapt ce rezultă din nerăbdarea noastră.

Dacă te lupți cu greutatea în plus încă de la liceu, dacă continui să te îngrași sau dacă ești convinsă că ai dezechilibru hormonal, probabil că comiți regulat cel puțin una dintre următoarele greșeli.

#4 Mănânci mai mult decât ai nevoie

Da, e evident. Există multe diete exotice care încearcă să te convingă că există un macro-nutrient care poate fi mâncat fără restricții. Această greșeală este foarte frecventă, și poate face ca aportul zilnic de calorii să crească considerabil.

SȚIAI CĂ: Studiile Meta arată că unele diete arată rezultate mai rapid decât altele, dar cel mai important element al oricărei diete de succes este un deficit caloric. E simplu: trebuie să cheltui mai multă energie decât consumi.

#3 Nu mănânci destul

Chiar dacă crezi că e opus la ceea ce tocmai am învățat, această greșeală este la fel de des întâlnită. O facem toți când încercăm să slăbim cât mai repede posibil. Majoritatea dietelor rapide mizează pe un număr scăzut de calorii. Dacă ai văzut vreodată o dietă cu 1200 kcal pe zi, trebuie să le eviți!

Consumul unui număr minim de calorii (cantitatea de energie necesară pentru a supraviețui și funcționa) poate fi cea mai rapidă soluție pentru a slăbi. Este, însă, valabilă numai în cazul în care nu practici sportul.

Dăcă mergi la sală în fiecare zi sau alergi în fiecare dimineață în timp ce manânci minimul necesar pentru existență, felicitări, ai găsit rețeta pentru dezastru.

De ce? Pentru că acest regim de slăbire nu este altceva decât foamete. Iar corpul tău reacționează în cel mai rău mod posibil.

Probabil ai auzit că dacă mănânci mai puțin decât are nevoie corpul tău, metabolismul încetinește. Dar nu toată lumea știe de ce este o problemă atât de mare.

Metabolismul încetinit este un mecanism de supraviețuire (corpul tău crede că suferi de foame). Acesta încetinește funcțiile neesențiale și folosește mai puțină energie. Cu cât mai puțină energie necesită corpul, cu atât mai puțin poți mânca fără a depune la loc tot ce ai slăbit.

În regimul de foamete poți observa:

 • Slăbiciune
 • Ciclu menstrual neregulat
 • Nu mai slăbești chiar dacă ai grijă cum manânci
 • Nu vezi schimbări deși faci sport regulat
 • Pofte incontrolabile
 • Nu-ți poți forma un regim de somn regulat
 • Te simți umflată și balonată
 • Și, când renunți în cele din urmă, te îngrași în regim rapid

#2 Nu manânci destule proteine

Această greșeală este direct legată de problema discutată mai sus. De ce? Ei bine, în puctul #3 am aflat că metabolismul determină aportul caloric minim. Dar un lucru important este că numărul de calorii necesare pentru supraviețuire este - într-o măsură - determinat de masa musculară scăzută.

Cu cât mai mulți muschi avem, cu atât avem nevoie de mai multă energie - chiar dacă ne odihnim toată ziua. Într-o anumită măsură, acesta este motivul pentru care bărbații și oamenii înalți pot mânca mai mult. Ei au masa musculară mai densă și, prin urmare, necesită mai multe calorii.

Deci, probabil te întrebi, ce legătura au proteinele cu toate astea? Ei bine, proteinele - în special aminoacizii - sunt blocurile de bază ale musculaturii noastre.

Dacă nu mâncăm destule proteine, lucru specific pentru dietele pe bază de restricții de calorii, corpul nostru va începe să se hrănească cu proprii mușchi.

Rezultatul? Scăderea masei musculare. Prin urmare, ne alegem cu un metabolism mai lent. În scurt timp încetezi să mai slăbești sau chiar te îngrași la loc. Acesta este efectul yo-yo.

#1 Nu ai încercat niciodată formula AdipoSlim – acum în ediție EXTREME

AdiposLim EXTREME a fost conceput pentru persoanele care nu vor să-și piardă timpul pe diete. Scopul său principal este arderea grăsimilor cu rezultate permanente.

După cum deja știi, dietele întotdeauna au drept consecințe o încetinire a metabolismului, întrucât organismul primește mai puține calorii. AdiposLim EXTREME previne acea încetinirea a ritmului, prin urmare, programul de slăbire e mai eficient și cu rezultate de lungă durată.

Datorită AdipoSlim, Ecaterina a fost nevoită să-și cumpere haine cu 2 mărimi mai mici:

» În sfârșit, pot purta fusta mea preferată - cea în care am crezut că nu o să mai încap niciodată!«

--Ecaterina

Formula unică AdiposLim EXTREME - acum mai puternică ca niciodată - arde grăsime 24/7 și în același timp reprogramează celulele grase și păstreazăechilibrul hormonal într-un mod optim pentru scăderea în greutate.

Stimularea adiponectinei - așa numitul hormon al slăbirii - și protejarea mușchilor în timpul dietelor cu numărul foarte redus de calorii, acesta este secretul AdiposLim EXTREME pentru rezultate uimitoare. Chiar și cu formula sa originală, a ajutat clienții noștri să piardă:

 • 7,5 cm din jurul taliei
 • 6 cm de la șolduri și coapse
 • 50% din grăsimea abdominală, atunci când e cuplată cu o dietă potrivită

Cumpără acum cât oferta de lansare mai e valabilă!