4 motive pentru care să consumi ulei MCT

Deci, vrei să slăbești, să ai mai multă energie și să prelungești senzația de sațietate? Uleiul MCT poate fi exact ceea de ce ai nevoie! Este un adaos puternic în rutina ta zilnică, care te poate ajuta să arzi mai multe grăsimi - mai repede! De asemenea, dacă urmezi dieta ketogenică (sau te gândești la asta), MCT este un ajutor indispensabil în atingerea și menținerea cetozei.

image

CE ESTE MCT?

MCT este o abreviere pentru trigliceridele cu lanț mediu. Uleiul MCT este o formă purificată de acizi grași saturați, de obicei din ulei din nucă de cocos sau ulei de palmier. Corpul tău nu stochează ulei MCT ca grăsime, în schimb, acesta este imediat disponibil sub formă de energie. Beneficiile sale includ:

  • Rezistență sporită
  • Metabolism mai rapid
  • Senzație de sațietate mai mult timp
  • Suport pentru funcțiile creierului
  • Creșterea nivelului energiei
  • Menținerea sănătății intestinale, și multe altele

Citește mai departe pentru a afla 5 motive susținute de știință pentru a începe să consumi MCT astăzi!

1. SLĂBIRE MAI RAPIDĂ

Dacă-ți dorești să slăbești câteva kilograme, îți va plăcea acest lucru: studiile arată că MCT poate stimula arderea grăsimilor și a caloriilor, indiferent de dieta urmată. Dacă urmezi dieta ketogenică, te va ajuta să atingi și să menții cetoza - stare în care metabolismul și arderea grăsimilor sunt stimulate.

2. ÎMBUNĂTĂȚIREA REZISTENȚEI

Ți-ar plăcea să ai ședințe de antrenament mai lungi și să crești intensitatea antrenamentelor? Bineînțeles că ai vrea. MCT te ajută să crești rezistența și anduranța, dar cum? MCT poate fi utilizat ca sursă de combustibil, în loc de glicogenul muscular. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că vei putea să faci mai multe fără să te epuizezi.

3. CONTROLUL APETITULUI

Dacă întâmpini dificultăți în procesul de slăbire, deoarece suferi de lipsă de energie, MCT este perfect pentru tine. Oferă o senzație de sațietate mai îndelungată, mărind numărul corpilor cetonici. Aceștia la rândul său, suprimă hormonul foamei. Rezultatul? Ai mai multă energie, ești mai sătul(ă) și mai fericit(ă), cu mai puțină mâncare!

4. SUSȚINEREA FUNCȚIILOR CREIERULUI

Consumat dimineața, înainte de micul dejun, te va face mai alert(ă) și mai concentrat(ă). Este ca și cum ți-ai face un upgrade pentru tot restul zilei!

DE UNDE POT ACHIZIȚIONA MCT?

Uleiul MCT nu există în natură în forma sa pură, dar poate fi extras și purificat. Noi am facut-o pentru tine și l-am inclus în băutura noastră delicioasa cu gust de cocos și ananas - MCT Coconut Drink, cu ulei MCT pur derivat din nucă de cocos. Acesta se absoarbe rapid și începe să acționeze imediat!


Te va ajuta să sporești pierderea în greutate și să arzi mai multe grăsimi!