Experiențele Slimmium parcurse de patru femei

Oameni din întreaga lume doresc să împărtășească din experiențele lor de utilizare a pachetului Slimmium ADIO Kilograme!, care conține tot ce este necesar pentru a slăbi și a menține o greutate corectă.

image

Lucie, Irma, Nikola și Daniela au decis să ne povestească experiențele lor unice. Fiecare dintre ele și-a început călătoria de pierdere în greutate cu produsele Slimmium, o călătorie pe care nu o vor uita niciodată. Citește în continuare pentru a afla mai multe!

Lucie

Lupta permanentă cu greutatea i-a afectat lui Lucie încrederea de sine: "Nu-mi plăcea corpul meu, mă îngrozeam de fiecare dată când mă priveam în oglindă, iar stima mea de sine era îngropată sub pământ. Obișnuiam să port haine largi pentru a-mi acoperi corpul. Mă simțeam neatrăgătoare și eram mereu deprimată."

image

Dar Lucie a găsit o cale de a-și ține greutatea sub control. "Corpul meu a început să-mi saboteze toate eforturile de a slăbi - până când am descoperit Slimmium, care m-a ajutat să pornesc și să susțin pierderea în greutate fără diete."

”Până acum am slăbit 24* kilograme! Încep să-mi recapăt încrederea adânc ascunsă în mine."

Irma

Irma își descrie silueta ca fiind 'în formă de pară'.

"Înainte eram foarte slabă, dar odată cu evenimentele importante din viața mea - căsătoria și sarcina - condiția mea fizică deficitară și excesul de greutate au devenit probleme reale cărora nu aveam energie să le fac față. Pur și simplu nu puteam scăpa de kilogramele în plus!"

image

Din fericire, Irma a descoperit o reclamă Slimmium pe Facebook și a fost convinsă de site-ul prietenos să încerce câteva produse: "Site-ul părea de încredere, cu o mare varietate de produse la prețuri accesibile."

"Sunt mult mai fericită, mai vioaie și am mai multă energie ca niciodată. Dorm mult mai bine, nu mai am pofte de mâncare târzii și mă surprind mult mai des uitându-mă în oglindă!"

"Hainele mi se potrivesc bine, deoarece abdomenul meu este mult mai plat. Și chipul meu s-a subțiat. Arăt mult mai bine și mă simt minunat! Nu mai sunt irascibilă și nervoasă. Chiar și atunci când mă răsfăț ocazional, pot să-mi țin greutatea sub control."

Irma a slăbit nu mai puțin de 15 kilograme* și acum este complet mulțumită de ea însăși și de viața ei.

Nikola

Nikola este o tânără de 22 de ani, pasionată de călătorii. Cu toate acestea, natura jobului ei implică petrecerea unei lungi perioade de timp în fața computerului. O excursie recentă în munții austrieci a făcut-o să plângă de epuizare și a știut că trebuie să schimbe ceva în viața ei...

image

"Eu și mama avem o relație minunată. Ne asemănăm în privința aspectului fizic. Amândouă avem coapse mari și un pic de grăsime abdominală excedentară. Amândurora ne place să mâncăm. Eu pot mânca tot ce mi se pune în față. Îmi plac dulciurile și alimentele prăjite. Multă vreme, mă răsfățam cu mâncarea mea preferată fără să mă gândesc la consecințe."

"Cu ajutorul Slimmium, am slăbit în total 7* kilograme. Acum cântăresc în jur de 53* kilograme și vreau să ajung într-o formă și mai bună, așa că voi continua să folosesc aceste produse."

Daniela

Daniela este mama a 3 copii frumoși: "M-am confruntat cu greutatea mea timp de câțiva ani, de la ultima sarcină. Cu trei copii mici acasă, nu mai aveam timp pentru mine, iar când aveam timp să mănânc, mâncam tot ce era la îndemână."

image

"Am descoperit Slimmium pe Facebook, căutând pe internet și am decis să îi dau o șansă. Am început să folosesc produsele în urmă cu câteva luni și mi-a plăcut foarte mult cât de simplu sunt de utilizat. De asemenea, mi-au plăcut ingredientele naturale."

"Sunt super mulțumită de rezultate, slăbeam până la 4* kilograme pe lună; am slăbit 8* kilograme în 2* luni, iar după 3* luni, am slăbit în total 13* kilograme."

Programul de 30 de zile cu 4 produse uimitoare

Vrei să-ți atingi mai repede obiectivele de pierdere în greutate? Pachetul Slimmium ADIO Kilograme! s-a dovedit a fi foarte eficient în acest sens - iar clienții noștri adoră aceste produse!

  • WaterOut este o băutură delicioasă care oferă rezultate rapide. Susține funcția hepatică și stimulează sistemul limfatic, purifică ușor organismul, reduce celulita și accelerează metabolismul. Ajută la eliminarea unei treimi* din excesul de lichid din organism.
  • FatBurn este un arzător de grăsimi revoluționar. Ajută la arderea grăsimilor cu 24*% mai mult! Conține L-Carnitină de calitate elvețiană.
  • NightBurn este o băutură care ajută la combaterea crizelor de foame pe timp de noapte. Accelerează metabolismul, stimulează arderea grăsimilor și ajută la îmbunătățirea somnului!*.
  • Capsulele AdipoBurn ajută la dizolvarea grăsimii abdominale încăpățânate și la stimularea țesutului adipos brun. Rezultate dovedite: ajută la reducerea circumferinței taliei cu 7,5* cm și a circumferinței șoldurilor cu 6* cm.

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMILOR 24/7
-59%
Preț special 85,00  RON Preț obișnuit 209,09  RON
Vezi produsul