5 lucruri pe care nu le știai despre ardeiul iute

Fie iubești, fie urăști alimentele iuți - nu poți rămâne neutru. Dar știai că ardeiul iute are efecte dovedite științific asupra pierderii în greutate? Citește mai departe pentru a afla mai multe!

image

1. Substanța responsabilă pentru gustul iute din ardei se numește „capsaicină”

Este motivul pentru care ochii îți lăcrimează după consum. Asta dacă exagerezi cu cantitatea.

2. Capsaicina este o substanță termogenă

Termogen înseamnă care produce căldură. Majoritatea caloriilor pe care le ardem, le ardem pentru a ne menține temperatura corpului. O ușoară creștere a temperaturii corpului înseamnă destul de multe calorii în plus arse pe termen lung!

3. Capsaicina stimulează metabolismul

Un raport publicat în „Critical Review in Food Science and Nutrition” a descoperit că capsaicina arde calorii și grăsimi!

4. Capsaicina are, de asemenea, puterea uimitoare de a stimula țesutul gras maro

Grăsimea maro este tipul de grăsime bun, cel care crește numărul de calorii pe care le arzi chiar și când nu faci nimic. Pierdem multă grăsime maro odată cu înaintarea în vârstă și aceasta este înlocuită de grăsimea albă (ai ghicit, grăsimea „rea”).

5. Există o metodă de a folosi puterea capsaicinei fără a fi nevoie să suferi

Poți consuma capsulele AdipoSlim EXTREME! Conțin o cantitate mare de capsaicină - mai mult decât într-o masă picantă!

În plus, AdipoSlim EXTREME conține și extract de portocale roșii, care s-a dovedit a preveni acumularea de grăsime și este cunoscut pentru țintirea în mod specific a grăsimilor abdominale.

Este îmbogățit cu extract de ceai verde pentru un efect de stimulare a metabolismului și mai puternic; și vitamina B6 - crucială pentru metabolismul grăsimilor!