5 obiceiuri susținute de știință, care te vor ajuta să slăbești

Studiile recente arată ce impact major poate avea formarea obiceiurilor sănătoase și eradicarea celor dăunătoare asupra procesului de slăbire. Reiese că cele mai simple schimbări pot face o diferență imensă. Nu știi de unde să începi? Continuă să citești...

image

Iată 5 obiceiuri sigure și ușor de încorporat, care vor face o diferență enormă în procesul tău de slăbire.

Crează-ți o rutină

Mesele tale ar trebui să devină o rutină. Dacă mănânci în același timp în fiecare zi, ai mai multe șanse să pierzi greutatea în plus. Cum? Dacă ai un plan strict, este mai puțin probabil să-ți faci timp pentru gustări între mese sau să ronțăi ceva când te plictisești. E atât de simplu!
Pentru un succes și mai mare, include Slimmiccino în rutina ta zilnică. Suprimă foamea excesivă, ajută la prevenirea acumulării de grăsime și stimulează arderea grăsimilor.

Fii mereu pregătit

De asemenea, îți va fi mai ușor să urmezi dieta dacă vei planifica mesele din timp și vei fi întotdeauna pregătit. Când ieși pe ușă știind că nu vei fi acasă să-ți urmezi programul de mâncare obișnuit - ia ceva cu tine.
Unele dintre cele mai sănătoase gustări din mers includ fructele proaspete, nucile sau un baton de granola de casă. Nu crea situații în care va trebui să mănânci biscuiți sau chipsuri, pentru că nu vei avea alte opțiuni.

Mergi mai des

Mersul este unul dintre cele mai simple și eficiente modalități de a include mai multă activitate fizică în viața de zi cu zi. Nu necesită echipament special sau îmbrăcăminte sportivă. Doar încalță-te comod și ieși afară.
Încercă să faci 10.000 de pași în fiecare zi. Dacă simți că nu ai suficient timp pentru a merge o oră zilnic - fă mici modificări în rutina ta pentru a-ți maximiza eforturile. Urcă pe scări în loc să iai ascensorul, coboară mai devreme din autobuz sau parchează-ți mașina mai departe. Crește-ți ritmul cardiac în fiecare zi, face o diferență uriașă.
Cu Slimmiccino poți fi sigur, vei avea energia necesară.

Ai grijă la cantități

Fă un experiment. Umple un bol mic cu orez. Pare o cantitate substanțială? Crezi că ai putea să te saturi din această porție? Probabil da.
Încearcă apoi să pui aceeași cantitate de orez într-un bol mare. Ți se pare mult prea puțin acum, nu-i așa? Cu siguranță poți mânca mai mult decât atât, nu? Eronat! Nu fă această greșeală.
Ai grijă la cantitatea din farfurie. Poate că porțiile tale sunt prea mari, dar vei mânca întotdeauna ceea ce ai în față. Încercă să mănânci din o farfurie mai mică și umple-o doar o dată. După masă, bea un pahar cu apă și așteaptă cel puțin 5 minute. Dacă după aceea îți e încă foame - doar atunci poți să mai mănânci.

Dormi suficient

Somnul este esențial în procesul de slăbire. Unii spun că o dietă sănătoasă și activitatea fizică nu sunt destule pentru a obține rezultate satisfăcătoare dacă nu dormi suficient.
Ca și în cazul meselor tale, încearcă să ai un regim de somn - du-te la culcare și trezește-te la aceeași oră în fiecare zi. Tinde spre cel puțin 7 (dar, în mod ideal, 8) ore de somn în fiecare noapte.
Pentru a te ajuta să adormi mai repede și să arzi și mai multă grăsime în timp ce dormi, cel mai bun obicei pe care îl poți adopta este NightBurn EXTREME. Te ajută să suprimi poftele nocturne și previne transformarea caloriilor în grăsimi. De asemenea, te ajută să stimulezi metabolismul și să menții ficatul în formă bună.

Cumpără acum la preț promoțional >>