5 sfaturi pentru reducerea celulitei

Într-adevăr, nu e atât de ușor să o faci. Dar avem vești bune pentru tine!

image

Să recapitulăm mai întâi istoria celulitei

98% dintre femei au celulită. Este enervant și nimănui nu-i place.

Esența celulitei se ascunde în hipoderm - stratul de grăsime al pielii noastre. Dar cu toții sunte diferiți.

Dacă am compara hipodermul la diferite femei, am vedea că fiecare persoană are dimensiuni și număr de celule grase diferit. De aceea la unele femei celulita este mai vizibilă decât la altele.

Problema celulitei apare atunci când unele dintre celulele grase încep să se umfle.

image

Celulele grase pot crește în dimensiuni de până la 50 de ori mai mari decât mărimea inițială.

Acest lucru blochează limfa și capilarele și crează baraje mici unde toate deșeurile din organism încep să se strângă, ca în râuri. Acest lucru distruge rețeaua de colagen, structura pielii noastre.

Dacă am ști despre acest lucru, l-am putea opri. Dar când vedem schimbările pe stratul exterior de piele, celulele grase s-au umflat deja până la dimensiuni anormale, s-au strâns deja prea multe deșeuri și s-au provocat prea multe daune rețelei de colagen.

Există 1 veste proastă și 1 bună

Vestea proastă este că nu poți reduce numărul de celule grase. Odată ce sunt în corpul tău, rămân acolo pentru totdeauna. De obicei însă acestea se depun în zona abdominală și a feselor.

Vestea bună este că le poți reduce dimensiunea și rezolva cauza principală. S-a dovedit că pierderea în greutate este legată strâns de reducerea celulitei, sau pierderea de grăsime mai exact.

5 sfaturi cum să micșorezi celulele grase de sub piele și să reduci celulita

Nu calcula caloriile, concentrează-te pe consumul alimentelor sănătoase.

Un mare rol în umflarea celulelor grase îl joacă hormonii. Aceștia lucrează cel mai bine atunci când mănânci o mare varietate de alimente proaspete, neprocesate. Așadar, consumă cât mai multe alimente integrale și încearcă să limitezi aportul de zahăr, uleiuri, sare și alimente ambalate în cutii frumoase, fără nicio valoare nutritivă în ele.

Mișcă-te. Stimulează circulația sanguină și încearcă să construiești mușchi.

Cu cât masa ta musculară crește din activitatea fizică obișnuită, cu atât mai multă energie va utiliza. Cu cât utlizează mai multă energie, cu atât poți mânca mai mult. Respectiv, cu cât ai mai mulți mușchi, cu atât mai multă grăsime depozitată vei arde pentru energie, dacă mănânci aceeași cantitate ca înainte.

Să zicem că ai mâncat mai mult decât trebuia. Cu mai mult spațiu pentru depozitare în celulele musculare, există șanse mai mari ca insulina să poată lăsa energia acolo, în loc să o transporte în celulele grase și să o depoziteze ca grăsime.

Activitatea fizică construiește mușchii și arde energia. Are un efect 2 în 1.

Dacă dorești cu adevărat să ataci celulita cu activitatea fizică, cel mai bine este să alegi un antrenament de anduranțăcu intensitate redusă. Acesta trebuie să dureze cel puțin 2 ore. După 90 de minute de activitate, cum ar fi ciclismul sau drumeții în natură, vei rămâne fără energie stocată în mușchi. Energia din rezervele de grăsime va fi într-o stare optimă pentru a fi utilizată.

Cel mai bun lucru este că nu trebuie să o faci mai mult de o dată sau de două ori pe săptămână. Doar asigură-te că nu mănânci mai mult din cauza asta.

Masează celulita și folosește cremă cu conținut de cofeină.

Unele trucuri sunt foarte simple. Masarea zonelor problematice cu o cremă de corp care conține cofeină este o metodă demonstrată pentru reducerea celulitei.

Bea multă apă.

Celulita este o problemă cauzată de un metabolism prost și o limfă leneșă. Consumă cel puțin 2 litri de apă (sau ceai, ceaiul verde este excelent) zilnic și vei fi pe calea cea bună. Investiția într-o băutură diuretică de înaltă calitate este, de asemenea, o alegere bună. Acestea oferă rezultate vizibile și foarte rapide de slăbire, de aceea sunt foarte populare.

Topește grăsimea cu un arzător de grăsimi puternic.

E greu să scapi de celulită doar cu ajutorul unui arzător de grăsimi (pentru că mai ai nevoie de mușchi și piele sănătoasă în zonele cu probleme), dar cu siguranță îți va fi de ajutor în arderea grăsimilor.

Cu FatBurn EXTREME, poți arde cu până la 24%* mai multe grăsimi și acesta acționează chiar și atunci când te odihnești. Îl poți consuma înainte de antrenament, o plimbare cu bicicleta prin oraș sau o drumeție în natură. Acesta accelerează arderea rezervelor de grăsime cu aproximativ o treime!