5 lucruri cu adevărat eficiente în eliminarea celulitei

image

Ai tot auzit până acum - celulita este complet normală, naturală și 85% dintre femei o au. Și totuși, este firesc dacă pur și simplu nu poți accepta aspectul pielii tale cu gropițe. Ani de cercetare ne-au oferit informații despre ceea ce funcționează cel mai bine atunci când încercăm să netezim pielea și îți vom dezvălui un mic secret: nu este vorba doar de suplimentele alimentare!

Motivele pentru care apare celulita

Motivele pentru care apare celulita nu au nicio legătură cu greutatea ta. Slăbirea țesutului conjunctiv poate fi legată de:

  • stresul zilnic
  • modificări ale greutății (chiar și pierderea în greutate)
  • îmbătrânire
  • expunerea nocivă la soare
  • dieta nesănătoasă
  • stilul de viață sedentar
  • schimbări hormonale
  • toxine

Veșnica încercare de a scăpa de celulită

Femeile și-au dorit dintotdeauna o piele netedă, dar nu toate metodele anticelulitice sunt eficiente și este foarte important să știm că un singur remediu nu va face minuni. Celulita trebuie abordată atât din interior, cât și din exterior. De aceea, doar consumând pastile anticelulitice nu se pot obține rezultatele dorite, așa cum nici folosirea exclusivă a cremelor topice nu va face minuni.

5 pași pentru combaterea celulitei

1. Bea mai multă apă

Consumul unei cantități mai mari de lichide va contribui la menținerea pielii hidratate și ferme, conferindu-i un aspect mai fin. O hidratare optimă este, de asemenea, importantă pentru combaterea retenției de apă și pentru eliminarea toxinelor.

2. Hidratare din interior

Îmbunătățește aspectul pielii cu suplimente care favorizează microcirculația din interior, ceea ce face ca pielea ta să devină mai suplă

Slimmium Cellulite Attack asigură toate acestea și chiar mai mult, întrucât stimulează și slăbirea (pierderea de grăsime contribuie la reducerea aspectului celulitei) și protejează împotriva daunelor cauzate de mediul înconjurător. Tot ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți pielea din interior!

3. Practică antrenamente și exerciții de rezistență

Întărirea tonusului muscular poate ajuta la îmbunătățirea aspectului celulitei. Recomandăm exerciții precum fandări și genuflexiuni sau antrenamentul cu bandă elastică. . 

4. Menține fermitatea pielii din exterior spre interior

Încearcă o loțiune anticelulitică pentru a diminua aspectul pielii de coajă de portocală. Slimmium Anti-cellulite Lotion hidratează pielea și îi îmbunătățește textura, ceea ce ajută la reducerea aspectului celulitei. În plus, stimulează arderea grăsimilor, reduce acumularea de grăsime și împiedică formarea de noi celule adipoase pentru a diminua vizibil nu doar grăsimea, ci și aspectul celulitei

5. Periajul și masajul

Periajul și masajul regulat al pielii ajută la stimularea microcirculației subcutanate, la îmbunătățirea fluxului și drenajului limfatic și la eliminarea toxinelor. Folosește combinația de Slimmium Anti-cellulite Lotion și Cellulite Brush pentru un efect anticelulitic maxim.

Urmează calea rapidă către o piele netedă cu pachetul Intensive Anticellulite

Combinația puternică dintre Slimmium Cellulite Attack cu triplă acțiune anticelulitică și Anti-cellulite Lotion pentru acțiunea direcționată asupra grăsimii și celulitei. Pentru a le desăvârși, am adăugat peria Cellulite Brush, care facilitează masarea gropițelor

 În sfârșit, acum poți reduce celulita (și grăsimea!), abordând-o atât din interior, cât și din exterior!

Pachetul eficient poate ajuta la:

  • întărirea pereților vaselor de sânge (ceea ce ajută la îmbunătățirea microcirculației)
  • uniformizarea pielii pentru a reduce vizibil aspectul celulitei
  • intensificarea arderii grăsimilor cu până la 60*%
  • diminuarea acumulării de grăsime cu până la 55*%
  • reducerea formării de noi celule adipoase cu până la 60*%

Produse pentru tine