7 lucruri pe care nu le știai despre ceai


Iarna este făcută pentru ceai! Șansele de a petrece cea mai frumoasă perioadă a anului alături de cei dragi și de a socializa cu prietenii la restaurantele și barurile preferate sunt destul de mici în acest an, deci este mai important ca niciodată să aducem chiar noi căldura sezonului în casă.

Am pregătit o listă cu 7 lucruri surprinzătoare despre ceai cu informații utile care te vor motiva să începi un nou ritual - ar putea fi exact lucrul de care ai nevoie în viața ta chiar în acest moment.

image

Știai că…

1. Ceaiul oferă un impuls energetic puternic - în special ceaiul verde. Dacă ești ca toți cei pe care îi cunoaștem, probabil îți începi ziua cu o băutură caldă. Ceaiul trezește corpul și mintea și stimulează digestia.

2. Incorporarea ceaiului în dietă este o modalitate superbă de a detoxifia corpul și scăpa de toxinele enervante, inclusiv ingrediente artificiale, conservanți și substanțe chimice care se acumulează zilnic. Lemongrass și coaja de portocală sunt cunoscute în special pentru efectele sale detoxifiante. O detoxifiere bună poate susține, de asemenea, procesul de slăbire, care este o motivație bună!

3. Ceaiul verde accelerează arderea grăsimilor. Da, ai citit bine! De asemenea, reduce balonarea și umflarea, ajutându-te să atingi mai repede obiectivele de slăbire. Dacă consumul de ceai pentru un corp mai subțire nu este convenabil și delicios, atunci nu știu ce e!

4. Ceaiul din plante este băutura ideală înainte de culcare. Ceaiul matinal îți trezește simțurile, dar nu adori și efectul calmant după o ceașcă caldă de ceai înainte de culcare? Mai mult: anumite ceaiuri sunt aliatul perfect în slăbire, ajutându-te să reduci pofta de mâncare și asigurând un somn regenerativ, care este o necesitate atunci când încerci să obții o siluetă mai subțire.

5. Ceaiul este făcut din unele din cele mai sănătoase ingrediente naturale. Fenicul, de exemplu, oferă o senzație de sațietate, în timp ce rădăcina de brusture îmbunătățește metabolismul. Lucerna detoxifică organismul, iar fructele de soc negru elimină toxinele din corp. Adaugă la acestea și mentă care calmează și relaxează, și vei obține un amestec natural de plante, la fel de sănătos pe cât și de gustos!

6. Ceaiul poate scădea nivelul colesterolului rău și poate crește funcția creierului, fără efecte secundare neplăcute, cum ar fi nervozitatea și insomnia care însoțesc adesea cafeaua.

7. Ceaiul te relaxează. Combaterea stresului provocat de agitația zilnică este o necesitate dacă vrem să încheiem ziua fără epuizare emoțională. Este esențial să te relaxezi după o zi grea și să-i permiți ceaiului să-și facă magia, că să fim mai fericiți după un somn sănătos, fără care nu sunt complete eforturile de slăbire.

Dacă nu ți-ai suplinit încă stocul cu PreTEA Slim de la Slimmium, acum este momentul potrivit pentru a o face, cât timp ceaiurile noastre de zi și noapte sunt încă disponibile.

Pachetul conține un ceai de zi pentru arderea grăsimilor, stimularea metabolismului și detoxifierea organismului, datorită conținutului de ceai Pu-Erh, lucernă, rădăcină de brusture și fructe de soc negru. Cealaltă jumătate a pachetului este un ceai delicios, calmant și detoxifiant pe timp de noapte cu lemongrass, mentă, hamei, melisa și coajă de portocală. Delicios!

Iarna este și sezonul darurilor; deși nu poți savura o ceașcă din ceaiul preferat împreună cu prietenii, le poți totuși trimite bucurie, căldură și motivație pentru a slăbi încă anul acesta prin poștă!

Produse pentru tine