Andrea: "Am văzut rezultate din prima lună și nu am mai avut un apetit incontrolabil!"*

Andrea lucrează la o bancă și are un stil de viață foarte ocupat și dinamic. Stresul face parte din viața ei. Din păcate, stresul este adesea însoțit de un apetit crescut și de creșterea în greutate. Iată cum a abordat Andrea această problemă!

image

"Creșterea în greutate mi-a afectat stima de sine"

Andrea spune că întotdeauna s-a luptat cu greutatea ei, dar că este norocoasă că are o familie care o susține. "Sunt încurajată acasă să păstrez mesele noastre cât mai sănătoase."

În ciuda dietei sănătoase, Andrea spune că problemele sale de greutate i-au afectat stima de sine. Suntem în mod constant bombardați cu imagini ale unor femei subțiri, super-fit, iar acest lucru poate părea adesea extrem de imposibil de atins pentru oamenii obișnuiți. Este important să reținem că aceste imagini sunt adesea distorsionate.

"M-am luptat cu ultimele câteva kilograme"

Andrea a aflat despre Slimmium pe rețelele de socializare și a decis să încerce!

"Am fost încântată de ingredientele naturale și am vrut să îl încerc, deoarece mă luptam să pierd ultimele kilograme, care sunt de obicei cele mai încăpățânate", explică ea. Uneori, corpul nostru intră în modul panică și începe să stocheze grăsime pentru "vremuri mai grele", ceea ce face foarte greu procesul de slăbire.

Andrea spune că produsele Slimmium au ajutat-o să se simtă motivată și i-au stimulat progresul: "Produsele Slimmium sunt ușor de luat și rezultatele sunt vizibile rapid. A durat doar o lună pentru a vedea rezultatele și am observat cu siguranță o scădere mare a apetitului meu."

O mulțime de oameni au început să lucreze de acasă în ultimul an, iar Andrea este unul dintre ei. Ea a profitat de această oportunitate pentru a-și face mai mult timp pentru ea însăși și pentru a se bucura de viață. Și-a schimbat obiceiurile și a început să ducă un stil de viață mai sănătos.

"A fost foarte ușor să iau suplimentele și să urmez programul și m-a ajutat să fac din slăbirea mea o poveste de succes", spune Andrea.

Este important să vă stabiliți obiective clare de pierdere în greutate și să lucrați pentru a le atinge, ceea ce a făcut Andrea. Andrea: "Acum sunt mult mai încrezătoare și mai sociabilă! Produsele Slimmium sunt cu adevărat uimitoare, funcționează cu adevărat și am fost uimită de cât de bine a funcționat loțiunea anticelulitică."

Încearcă produsele preferate ale Andreei în această ofertă specială!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă.

Produse pentru tine

REZULTATE RAPIDE
-60%
Preț special 79,00  RON Preț obișnuit 197,56  RON
Vezi produsul