Să arzi grăsimile natural...O fi adevărat?

În epoca informației, la fiecare pas întâlnim diferite mituri care asigură o pierdere rapidă în greutate. De la oțet și apă fierbinte până la postit. Dar care sunt adevărate?

image

Să aruncăm o privire asupra unor mituri care spun că te ajută să arzi grăsimile.

Mitul 1: Un pahar de apă caldă băut dimineața ajută la dizolvarea mai rapidă a grăsimilor

Adevărat: Apa este încălzită la temperatura corpului și nu are efect asupra dizolvării grăsimilor. Dar apa te va ajuta să îndepărtezi toxinele din corpul. Consumul unei cantități suficiente de apă este extrem de important în procesul de slăbire.

Mitul 2: Grapefruitul ajută la arderea grăsimilor

Adevărat: Grapefruitul nu va ajuta direct la arderea grăsimilor. Dar este un fruct care conține multă vitamina C și este o sursă bună de proteine. Proteinele îți oferă mai multă energie care te va ajuta apoi să scapi și de kilograme.

Mitul 3: Oțetul consumat pe stomacul gol arde grăsimea

Adevărat: Oțetul este o băutură acidă care poate face mai mult rău decât bine. Oțetul luat pe stomacul gol poate provoca ulcer, așa că nu încurajăm să îl folosești în acest fel.

Mitul 4: Băuturile cu cofeină sunt arzătoare naturale

Adevărat: Acest mit conține adevăr. Cofeina este un stimulent care acționează prin stimularea corpului, dar nu are nici un efect asupra arderii grăsimilor. Băutura care este într-adevăr arzător natural este ceaiul verde deoarece conține o enzimă care stimulează noradrenalina, hormonul care se ocupă cu degradarea grăsimilor din organism. Cu toate acestea, ceaiul verde are un efect slab.

Care este adevărul?

Faptele arată că multe din miturile care promit leacul miraculos de a arde grăsimea sunt din păcate false. Natura ne-a dat alimente hrănitoare de care avem nevoie să supraviețuim, dar problema omului modern nu este supraviețuirea, ci supraponderabilitatea.

Iată soluția

Soluția trebuie găsită cu ajutorul  științei. Multe plante conțin ingrediente care ajută la o degradare accelerată a grăsimilor, dar pentru ca ele să funcționeze este necesar să le iei în cantitatea potrivită și în forma corectă.

Noi am combinat extracte din diverse plante cu efecte dovedite arderii grăsimilor. Această inovație specială împiedică organismul să utilizeze zahărul ca prima sursă de energie, forțându-l să folosească grăsimile stocate în corp.

Această inovație se numește FatBurn EXTREME, care crește în mod natural temperatura internă a corpului. Aceasta se reflectă în scăderea accelerată a greutății și funcționează și în timpul odihnei.

FatBurn EXTREME are multe efecte pozitive care te vor ajuta să obții greutatea dorită în cel mai scurt timp posibil. Cu această băutură vei pierde de arde cu 24%* mai multă grăsime chiar și în timp ce te odihnești* decât cei care nu o folosesc.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]