Arma secretă care te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă

Un slăbit sănătos începe prin a înțelege puterea hormonilor, iar cel mai important este să înțelegem că orice dietă sau program de exerciții fizice va eșua dacă nu ți-ai rezolvat prima dată problemele legate de activitatea hormonală, în special de activitatea unui hormon numit adiponectina.

image

Activitatea hormonală este foarte complexă și este destul de greu de explicat ceea ce se petrece la nivel molecular, tocmai de aceea ne vom concentra pe ceea ce face adiponectina în organism.

Persoanele supraponderale au cantități reduse de adiponectină

Adiponectina este un hormon care se formează în țesutul adipos, dar ceea ce este interesant este că persoanele care au depozite de grăsime mai mari au cantități mai reduse din acest hormon.

Secretul siluetei perfecte se asunde în țesutul adipos maro

Studiile științifice au demonstrat că țesutul gras maro este esențial pentru un metabolism optim al grăsimilor. Odată cu înaintarea în vârstă stratul de țesut adipos maro scade de la 5% din total greutății totale la 1.5%- iar acest fapt cauzează creșterea incidenței problemelor legate de greutate pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Care este rolul adiponectinei în organism?

Adiponectina activează țesutul gras maro și crește capacitatea organismului de a utiliza ca și sursă de energie carbohidrații, în plus accelerează metabolismul și crește rata de ardere a grăsimilor.

Niveluri scăzute ale adiponectinei sunt asociate cel mai frecvent cu existența grăsimii viscerale și ale celei subcutanate.

Odată cu înaintarea în vârstă depozitele de grăsime se vor forma preponderent în zona abdominală, mai puțin în zona subcutanată.

Stilul de viață  (mâncatul în exces, sedentarismul) crește riscul de apariție al grăsimii viscerale.

Vestea bună este că exisă metode sigure și naturale pe care le poți adopta și cu ajutorul lor vei reuși să slăbești și preiei controlul asupra vieții tale.

Sensilab a creat pentru tine AdipoSlim EXTREME, produsul perfect: NATURAL 100% și EFICIENT

  • stimulează arderea grăsimilor cu 33%* mai mult
  • reduce grăsimile abdominale cu 50%*
  • reduce circumferința taliei cu până la 7.5 cm*

  • reduce circumferința șoldurilor cu până la 6 cm*
  • activează țesutuladipos maro

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]