Băutura care distruge grăsimile!

Un păhar din această băutură, va arde grăsimile fără ca tu să simți nimic. Ai încredere în efectul ei! 

image

Misiune: arderea grăsimilor

Bănuim că deja ai auzit multe despre alimentele care contribuie la arderea grăsimilor. Acestea sunt alimente care stimulează metabolismul și promovează termogeneza

Cel mai bun aliment care luptă cu grăsimile este un fruct pe care îl putem cumpăra din orice magazin este papaya. Este absolut delicios și ascunde în pulpa sa minunată un component numit papaină, care oferă nenumărate beneficii pentru organismul nostru. Numeroasele sale beneficii pentru sănătate sunt deja cunoscute, unele dintre cele mai importante sunt următoarele:

  • stimulează digestia
  • reduce absorbția colesterolului în sânge, datorită conținutului ridicat de fibre
  • combate constipația
  • un puternic diuretic și antioxidant
  • conține foarte puține calorii
  • bogat în vitaminele A, C și B, calciu, fier și fosfor

Proprietățile papaya de ardere a grăsimilor

Papaya conține un ingredient numit papaină care are proprietăți cunoscute de ardere a grăsimilor. De fapt, această substanță poate promova digestia și poate accelera metabolismul, deoarece descompune proteinele conținute în alimente odată ce acestea ajung în stomac.

În plus, papaina are și efecte diuretice și anti-celulitice. Acizii organici au o funcție diuretică care poate combate eficient retenția de lichide, care este cauza principală a celulitei. Atunci când celulita atinge niveluri nocive pentru țesuturi, creează inflamații la suprafață, dând naștere la efectul de coajă de portocală.

Arde grăsimile cu un pahar din această băutură pe zi

Toate aceste proprietăți pot fi găsite în noua ediție FatBurn EXTREME. Această băutură delicioasă conține 1000 mg de cea mai pură formă de L-carnitină de pe piață, care este produsă în Elveția și ajută la menținerea nivelului ridicat de energie. Conține, de asemenea, 1000 mg de ceai yerba mate și 700 mg de guarană per băutură.

Băutura FatBurn EXTREME conține 3 termogeni puternici care cresc temperatura internă și accelerează arderea grăsimilor în timpul activității fizice, efect care durează câteva ore după antrenament. În plus, acționează chiar și atunci cțnd te odihnești!