Băuturile pe care le bei în fiecare zi, dar nu știi că te îngrașă!

Le bei în fiecare zi, te bucuri de ele, dar nu știi că își lasă amprenta asupra ta. Iată cinci băuturi cărora probabil că nu le cunoșteai efectele!

image

Cu toții le adorăm, dar numai câțiva oameni știu că distrug o siluetă suplă.

Smothie: un amestec care nu este la fel de inocent precum pare

Dacă incepi ziua cu smothie-uri, fii atentă! Ele sunt foarte sănătoase, pline de vitamine dar, din păcate, au multe calorii. Acestea conțin mult zahăr din fructe, ceea ce înseamnă o mulțime de calorii.

Te sfătuim să îl bei dimineața și nu după-amiaza. Încearcă iaurtul grecesc sau lapte, o cantitate mică de fructe și grăsimi sănătoase.

Cafeaua: în loc de plăcere, o grămadă de calorii

Când suntem la serviciu, nu putem să ne preparăm cafea (dacă nu ai la serviciu o bucătărie), așa că ne rezumăm la cafeaua de dimineață și folosim automatele de cafea.

Adevărul este că în acea cafea bună există o mulțime de aditivi, de la zahăr la grăsime. De aceea, această cafea este o adevărată bomba calorică. Deja numeri câte bei înt-o zi?

Te sfătuim să prepari cafeaua acasă într-o sticlă rezistentă la temperatură. Cafeaua făcută acasă nu te va pedepsi prin adaos de kilograme , vei avea parte numai de savoare.

Ca să slăbești delicios, îți recomandăm Slimmiccino - ca și cafeaua ta obișnuită, dar mai bună! Conține doar 8 kcal per ceașcă!

Sucurile: zahăr, zahăr și zahăr din nou!

Sucurile de fructe conțin într-adevăr zahăr din fructe, dar contribuie și ele la acumularea de kilograme. Ele cresc nivelul zahărului din sânge pe de o parte și pe de altă parte, sporesc pofta pentru alimente dulci și alimente bogate în carbohidrați.

Îți recomandăm să amesteci sucurile de fructe cu apă. Încercă și să adaugi nuci în compoziție pentru că ele vor încetini metabolizarea zahărului.

Băuturi energizante: energie care se transformă în grăsime

Băuturile energizante sunt băuturi pline de zahăr. Poate că ești într-adevăr obosită, dar numai pentru că nivelul zahărului în sânge crește foarte mult.

Recomandăm ca atunci când ești obosită, să faci o plimbare liniștită care te va reîncărca ... și să ajungi apoi cât mai repede în pat!

Lapte fără grăsime...și kilograme noi!

Știai că, în mod normal, laptele integral conține mai puțină grăsime decât laptele degresat? Trucul este că în laptele cu mai puțină grăsime se adaugă de obicei zahăr. Zahărul este un ingredient adăugat pentru a compensa pierderea gustului odată cu îndepărtarea grăsimii.

Îți recomandăm să citești eticheta produsului și să decizi dacă poți să te bucuri de lapte sau nu.

Dacă nu le poți spune la revedere ...

Din moment ce știm cât de greu este să spui la revedere (cel puțin unora dintre băuturi), îți recomandăm să te bucuri de băutura WaterOut EXTREME în același timp. Sau pur și simplu poți înlocui băuturile din top cu ea. De ce?

Băutura WaterOut accelerează eliminarea excesului de apă și, în acelați timp, toxinele care se adună din consumul de băuturile și alimentele nesănătoase. Studiile clinice au demonstrat că vei elimina până la 27%* din excesul de apă și vei scăpa și de sentimentul de balonare.

WaterOut EXTREME asigură restabilirea sistemului limfatic și prin urmare, reglarea glicemiei care este responsabilă pentru senzatia de foame neîncetată.

Vei putea păstra un echilibru între de hidratare și savoare (știai că WaterOut are un gust delicios de zmeură?). Ne-am asigurat, de asemenea, că nu pui nici un kilogram suplimentar atunci când îl bei. Mai mult, WaterOut te ajută să pierzi kilograme deja din primele zile de utilizare* și îți pregătește organismul pentru arderea reușită a grăsimilor!

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]