Consumi mult broccoli? Nu-i face niciun bine ficatului dacă nu respecți 1 regulă

Ai observat că, atunci când citești despre alimentația sănătoasă, o fotografie cu broccoli este mereu prezentă? Broccoli este un aliment cu adevărat excelent, mai ales pentru detoxifiere, dar numai cu o singură condiție - dacă nu este gătit. Numai în acest caz corpul nostru poate utiliza pe deplin substanța prin care a devenit cunoscut ca detoxifiantul numărul 1 - sulforafan. Dar mai există un mod...

image

Cert este că majoritatea oamenilor nu iubesc broccoli - nici măcar gătit, darămite crud. Pentru toți cei care încearcă să-l consume în mod regulat, ceea ce urmează ar putea să vă dezamăgească: dacă mâncați broccoli în formă gătită, nu beneficiați de cel mai important ingredient. Se numește sulforafan. Aceasta „se naște” dintr-o substanță care are un nume și mai ciudat (glucorafanină) - și numai dacă intră în contact cu enzima mirozinază.

Enzima mirozinazei este esențială pentru a extrage toate beneficiile din broccoli

Care este problema cu gătitul? Enzima mirozinază prezentă în mod natural în broccoli este sensibilă la căldură, fiind distrusă în timpul gătitului. Prin urmare, glucorafanina nu poate fi transformată în substanța super detoxifiantă sulforafan. Acest lucru înseamnă că poți mânca foarte mult broccoli în fiecare zi, iar ficatul tot va fi plin de toxine.

Rămâne doar broccoli crud...

Dacă muști dintr-un broccoli crud, vei observa o reacție similară cu cea văzută atunci când muști sau tai usturoi sau ceapă: substanța care ne oferă cel mai mult beneficiu intră în contact cu o enzimă specifică care se activează și provoacă o senzație de arsură sau lăcrimare. Totuși, aceeași substanță are proprietăți de vindecare.

Un lucru similar se întâmplă în cazul cu broccoli: atunci când îl mușcăm, glucorafanina intră în contact cu mirozinaza (substanțele sunt prezente în diferite părți ale plantei și intră în contact numai în caz de deteriorare a plantei), și produce sulforafan. Acesta, însă, este folosit de broccoli ca un scut de apărare împotriva microbilor, îmbunătățind, astfel, funcția corpului de detoxifiere a ficatului.

...sau un produs care pe lângă extract de broccoli, conține și mirozinază

Sunt destul de multe produse pe piață care conțin extract de broccoli, dar fii atent: similar cazului cu broccoli gătit, nu vor fi folositoare dacă conțin doar glucorafanină, nu și mirozinaze. Acesta este un beneficiu esențial a formei patentate de extract de broccoli BroccoRaphanyn®, care este unul dintre ingredientele produsului nostru WaterOut EXTREME, ce stimulează eliminarea excesului de apă și detoxifierea corpului pe timp de zi și noapte.

Pe lângă glucorafanină și sulforafan, conține și enzima mirozinază.

Slăbirea începe cu un ficat curat - WaterOut EXTREME sprijină detoxifierea ficatului și eliminarea excesului de apă

WaterOut EXTREME stimulează detoxifierea organismului zi și noapte. Pe lângă forma activă a extractului de broccoli (cu mirozinază), mai conține și ingrediente care sprijină eliminarea excesului de lichide, accelerează detoxifierea organismului și stimulează pierderea în greutate (extracte de hibiscus, mesteacăn, pepene verde, scorțișoară și piper negru).

Cercetările au demonstrat:

  • elimină de 3 ori* mai multă apă
  • ajută la pierderea de 2,5 ori* mai multă greutate
  • elimină 27%* din apă și toxine din organism
  • reduce umflarea și balonarea cu 60%*
  • promovează arderea grăsimilor
  • reduce celulita

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]