Carnitina și beneficiile pentru sănătate

Dacă citești deja acest articol atunci înseamnă că deja știi despre carnitină și pierderea în greutate. Dar știai că acest aminoacid are și multe alte beneficii pentru sănătate?

image

L-carnitina este unul dintre cei 20 de aminoacizi esențiali pentru organism. Carnitina care poate fi produsă de către corpul uman, dar acest lucru nu înseamnă că nu avem nevoie de un aport suplimentar de carnitină din alimentație, în special cei care au un regim alimentar vegetarian sau fac efort fizic prelungit.

Beneficiile pentru sănătate ale carnitinei:

Contribuie la reducerea greutății corporale- oamenii de știință au concluzionat că L-carnitina facilitează procesul de pierdere în greutate,  sublinind de asemenea importanța unui stil de viață sănătos.

Menținerea masei musculare- L-carnitina previne deteriorarea mușchilor, consumul suplimentar de carnitină este esențial pentru persoanele care fac efort fizic prelungit

Crește anduranța- chiar dacă nu ești un adept al sălilor de sport nu înseamnă că nu trebuie să consumi carnitină. Dacă ești o persoană care are un stil de viață activ este o idee bună să consumi suplimente pe bază de carnitină deoarece acestea cresc nivelul de energie.

Stimulează funcțiile creierului- nu doar mușchii beneficiază de caritină ci și creierul. Numeroase studii au arătat faptul că L-carnitina crește funcția mentală și elimină stările de epuizare.

Reglează nivelul de zahăr din sânge- ai un nivel ridicat de zahăr în sânge? Dacă da, atunci ar trebui să începi să consumi suplimente alimentare cu carnitină deoarece aceasta menține zahărul din sânge la niveluri normale.

Pentru a te bucura de beneficiile carnitinei atunci asigură-te că dieta ta zilnică include lactate, carne și fructe de mare. Dacă aportul de carnitină din alimentație nu este suficient sau dacă ești vegetarian atunci este indicat consumul de suplimente alimentare naturale cu conținut de carnitină.

Doza zilnică de L-carnitină o poți obține din băutura BootBurn Active Strong cu ingrediente naturale, de cea mai bună calitate. 

Ingredientele active din BootBurn Active Strong stimulează organismul în a utiliza propriile depozite de grăsime ca și sursă de energie. Această băutură va acționa chiar și atunci când îți faci activitățile zilnice obișnuite.