Dragă celulită, te rog să pleci cât mai repede! 

Oricât de mult am aștepta vara, 85% dintre femei se confruntă cu excesul de grăsime și celulită, ceea ce face ca sezonul hainelor mai decoltate să fie puțin dorit. 

Este posibil ca și tu să ai deja acest gând în minte: Există o modalitate de a viza și de a reduce grăsimea încăpățânată de pe burtă, șolduri, coapse și fese?

image

Care sunt cauzele celulitei?

Nu există un răspuns corect în comunitatea științifică, dar se pare că celulita este cauzată de o acumulare de grăsime sub piele. Fibrele de colagen dintre piele și mușchi separă grăsimea subiacentă în mai multe buzunare. 

Deși nu este dăunătoare, avem tendința de a descoperi că această piele neuniformă și cu cocoloașe este neplăcută din punct de vedere vizual. 

Femeile au mai multă celulită decât bărbații

Femeile, în special, datorită distribuției diferite a grăsimii, mușchilor și țesutului conjunctiv, doresc să scape de ea atunci când începe să apară la mijlocul vârstei de douăzeci de ani, deoarece este mult mai vizibilă în comparație cu bărbații. 

Din nefericire, și alți factori în afară de îmbătrânire pot juca un rol: hormonii, alimentația deficitară, toxinele acumulate, obezitatea și genetica pot provoca umflături și gropițe în piele.

Toți acești factori se pot combina pentru a face ca acumularea de grăsime să fie mai vizibilă. Aspectul familiar cu gropițe al pielii este cu totul altceva decât drăguț!

Cum pot trata sau diminua celulita?

Nu s-a descoperit încă un distrugător miraculos al celulitei, deoarece celulele adipoase există încă sub piele, însă experții sunt de acord că există mai multe metode care te pot ajuta să reduci aspectul acesteia.

Lăsând la o parte tratamentele medicale, cele mai populare remedii casnice pe care le poți încorpora în rutina ta de autoîngrijire includ următoarele:

Exerciții fizice: combină exercițiile aerobice și antrenamentul de forță pentru cele mai bune rezultate, deoarece un corp care are mai multă masă musculară va arăta și se va simți, de asemenea, mai ferm. Optează pentru fandări, urcarea pe o bancă, genuflexiuni și poduri pentru fesieri.

Dietă: fă tot posibilul să ai o dietă sănătoasă și echilibrată. Renunță la alimentele procesate și bogate în zahăr și optează în schimb pentru mese bogate în fibre; reduceți și consumul de alcool.

Hidratare: nu putem sublinia îndeajuns cât de importantă este apa, deoarece elimină toxinele care pot crea celulită.

Renunță la fumat: fumatul slăbește formarea colagenului, componenta esențială a țesutului conjunctiv; un țesut slab face ca celulita să fie mai vizibilă.

Sfat bonus: combate grăsimea cu noua loțiune de ardere a grăsimilor

În plus față de sugestiile de mai sus, nu uita să adaugi la regim cel mai nou produs Slimmium! 

S-a dovedit clinicmărește arderea grăsimilor cu 60%* și că stimulează hidratarea pielii și îi îmbunătățește netezimea și fermitatea.

Triplul mecanism de acțiune împotriva grăsimii, dovedit științific, al loțiunii face din aceasta o raritate pe piața cremelor anticelulitice; acest lucru îi oferă clientei noastre o licărire de speranță că excesul de grăsime din șolduri, coapsele grase, grăsimea încăpățânată de pe burtă și pielea de coajă de portocală pot fi în sfârșit tratate mai eficient. 

Datorită SymFit®1617, un ingredient patentat, și a unei multitudini de ingrediente naturale, noua loțiune de ardere a grăsimilor îndeplinește toate condițiile pentru a deveni produsul suprem pentru reducerea grăsimii localizate și a celulitei în zonele cu probleme. 

Încearcă-o, nu ai absolut nimic de pierdut - și o piele fermă și netedă de câștigat! 

Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site.