Cum să obținem corpul perfect pentru plajă?

Ca să nu te prindă sezonul estival nepregătită, trebuie să acționezi chiar acum! Experții sugerează un program de sport cuplat cu schimbarea alimentației pentru a slăbi sănătos.

image

Ce mâncăruri să evităm?

- Zahărul

Nu este un secret că zahărul îngrașă. Este o sursă primitivă de energie, care însă se consumă rapid, iar ulterior se transformă în grăsime, depozitându-se pe coapse și abdomen.

- Grăsimile

Grăsimile de origine animală, precum untul, frișca, slănina etc. sunt dăunătoare pentru noi și silueta noastră. Specialiștii recomandă reducerea cantității acestora.

- Carbohidrații

Făinoasele, deși gustoase, sunt deficiente în nutrienți. Respectiv, sunt calorii goale, care ne fac să mâncăm mai mult și se transformă în grăsimi de către organismul nostru.

Ce se recomandă de mâncat?

- Fructe și legume

Fructele și legumele au proprietatea de a stabiliza nivelul zahăr în sânge, eliberând zahărul încet, ceea ce elimină fluctuațiile de energie. Totodată, ele conțin fibre, care ajută la curbarea apetitului și păstrarea simțului de sațietate.

- Somon

Acest pește este bogat în nutrienți, mai cu seamă acizii grași omega-3, care te ajută să te simți sătula mult timp după masă.

- Nuci

Nu trebuie să ne fie frică de nuci din cauza faptului că sunt grase, pentru că ele conțin, de fapt, grăsimile „bune”, necesare organismului. Trebuie însă să nu exagerăm cu cantitatea, pentru că nucile sunt dense în calorii.

- Proteine

Este foarte important să mâncăm proteine atunci când încercăm să slăbim. Combinate cu sportul, acestea stimulează creșterea masei musculare și arderea grăsimilor. Experții recomandă să consumăm ouă, piept de pui, carne de curcan sau mușchi de vită, precum și pește.

Ce fel de sport să facem?

- Cardio

Alergatul, ciclismul, înotul, joggingul sunt toate perfecte atunci când încerci să-ți tonifici corpul și/sau să slăbești. Scopul exercițiilor cardio este menținerea unui ritm accelerat a inimii. Acest lucru sporește arderea grăsimilor și stimulează metabolismul.

Dacă nu ești gata să-ți schimbi viața atât de radical, AdipoSlim STRONG îți vine în ajutor. Acest supliment alimentar te ajută să slăbești rapid și sănătos, pentru că stimulează arderea grăsimilor, în special cele din zona abdomenului. În același timp, metabolismul tău se va accelera, iar formula unică cu adaosul algelor wakame, capsicinei, portocalei roșii, ceaiului verde și a vitaminei B6 vor asigura o slăbire sănătoasă, prevenind depozitarea grăsimilor pe viitor.