Cură pentru curățarea sistemului limfatic- slăbirea devine posibilă

Sistemul limfatic este adesea neglijat și ignorat din cauză că nu știm prea multe despre funcțiile lui. Pe scurt, sistemul limfatic are rolul principal de ne proteja de infecții și inflamații.

image

Sistemul limfatic contribuie la detoxiafierea organismului și asigură eliminarea toxinelor și factorilor dăunători din organism, cum ar fi: bacteriile, alergenii, metalele grele, substanțele chimice, grăsimile saturate.

Care sunt semnele congestiei limfatice?

Dacă sistemul limfatic nu funcționează corect, lichidul se acumulează în țesuturi și provoacă umflarea, de obicei la nivelul membrelor și a feței. Alte simptome includ senzația de greutate, mișcare limitată, durere sau disconfort, precum și:

  • oboseală excesivă
  • balonare
  • pielea uscată și mâncărime
  • lipsa de concentrare

Este foarte important să păstrăm sistemul limfatic sănătos, și să evităm să facem lucruri care ar putea cauza blocajul acestuia.

Principalele cauze ale congestiei limfatice

  • Stresul - stresul provoacă o stare de „agitație” chimică în organism și se consideră că stă în spatele a 80% din afecțiunile cornice, printre care și congestia limfatică
  • Dezechilibrul digestiv cronic - dacă vilozitățile intestinale nu sunt în formă bună, acest lucru afectează fluxul limfei și o împiedică să-și îndeplinească funcția de curățare a organismului.
  • Deficitul de iod - iodul joacă un rol important în protejarea noastră împotriva toxinelor din mediu. Dacă nu este prezent în cantități suficiente, poate provoca blocarea limfei.

Cum se curăță sistemul limfatic în 3 zile

Din motivele descrise mai sus, este o idee foarte bună să curăți și detoxifiezi sistemul limfatic în mod regulat. Dar pentru o curățare eficientă, avem nevoie de ingrediente potrivite. Urmează această cură de detox de 3 zile pentru o resetare a limfei.

Ziua 1: Este indicat consumul următoarelor legume: dovlecel, țelină, ceapă verde, pătrunjel, frunze de muștar, ridichi, varză, ardei verzi, spanac, salată verde, brocoli, morcovi, sfeclă roșie. Spală-le și pune-le la fiert pentru 2 ore. Nu e nevoie să le tai sau să le cureți în prealabil. După răcire, scurge lichidul obținut într-un vas. Bea 1 pahar din acest suc de legume de 2 ori pe zi, înainte de prânz și cină.

Aceste legume stimulează procesul de detoxifiere, sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți care reduc efectele negative produse de radicalii liberi.

Ziua 2: Bea câte 1 pahar din sucul de legume înainte de micul dejun, prânz și cină.

Ziua 3: Bea câte 1 pahar din sucul de legume înainte de micul dejun, prânz și cină. Poți consuma și legumele rămase în cadrul meselor principale.

Rezultate mai rapide

Dacă vrei să detoxifiezi sistemul limfatic mai rapid și mai ușor, îți recomandăm WaterOut EXTREME. Cu ajutorul acestui produs natural, vei stimula drenajul limfatic, precum și procesul de slăbire. Cu WaterOut EXTREME vei:

  • elimina până la 27%* din apă și toxine din organism
  • reduce umflarea cu până la 60%*
  • pierde până la de 2,5x mai multă greutate*
  • reduce celulita

*[Efectele utilizării produsului variază de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii, tratamentului sau vindecării bolilor sau afecțiunilor grave.]

Produse pentru tine