Descoperire majoră privind arderea grăsimilor: activează grăsimea brună! 

Încerci să devii mai sănătos și să pierzi kilogramele în plus? Dacă da, probabil că te numeri și tu printre cei care știu că trebuie să renunți la unele grăsimi.

image

[În imagine: Stânga - celulă de grăsime albă , dreapta - celulă de grăsime brună].

Tipuri de grăsimi

Pe scurt, există două tipuri de grăsime în corpul nostru. 

Grăsimea albă este grăsimea care se acumulează atunci când consumăm calorii în plus și este formată din picături mari de lipide. Cea mai mare parte a grăsimii din corpul nostru este grăsime albă și este stocată în principal la nivelul burții, șoldurilor și coapselor. Aceasta este grăsimea pe care dorim să o pierdem.

Grăsimea brună este tipul de grăsime care consumă energie și calorii. Spre deosebire de grăsimea albă, grăsimea brună este compusă din mitocondrii, care descompun zahărul și grăsimea albă pentru a produce energie. Aceasta este grăsimea pe care dorim să o activăm. 

Oamenii de știință obișnuiau să creadă că grăsimea brună se găsește doar la nou-născuți, ajutându-i să-și regleze temperatura corpului în absența părului și a capacității de a tremura și că dispare la vârsta adultă. Cu toate acestea, în urmă cu peste un deceniu, cercetările au dezvăluit că și adulții pot produce grăsime brună.

Cum funcționează grăsimea brună? 

Grăsimea brună conține mult mai multe mitocondrii - mult mai multe "motoare" care ard calorii pentru a produce căldură. Mai multe studii au dovedit că expunerea la frig crește cantitatea de grăsime brună și, în consecință, crește numărul de calorii arse. 

Poate grăsimea brună să te ajute să slăbești?

Prin activarea grăsimii brune, activezi propriul tău sistem de încălzire. Grăsimea brună funcționează ca un termo-arzător natural. Atunci când îți este frig și tremuri, îți stimulezi grăsimea brună să producă căldură - astfel arzi grăsimea (albă). 

Din păcate, adulții au doar cantități foarte mici de grăsime brună la nivelul gâtului, claviculei, rinichilor și măduvei spinării, iar cantitatea acesteia scade, de asemenea, odată cu vârsta. 

Mai mult, persoanele supraponderale au, de obicei, mai puțină grăsime brună decât persoanele slabe care fac exerciții fizice regulate. 

Din fericire, grăsimea brună poate fi stimulată și în alte moduri!

Cum să activezi grăsimea brună? 

Pe viitor, este posibil să existe noi modalități de valorificare a grăsimii brune în lupta împotriva obezității, însă suntem încântați să oferim deja un produs inovator pentru pierderea în greutate care poate ajuta organismul tău să devină o mașină de ardere a grăsimilor, așa cum era înainte.

Iată: AdipoSlim EXTREME. 

Combate grăsimea albă cu grăsime maro cu ajutorul AdipoSlim EXTREME

Toate ingredientele principale din acest arzător de grăsimi revoluționar pot activa grăsimea brună, ceea ce înseamnă că putem consuma până la 500* calorii în plus pe zi, potrivit endocrinologului Dr. Med. Aaron Cypess. 

Ceea ce este extraordinar la formula sa îmbunătățită, cu 30% mai puternică, este că un studiu clinic cu 30 de persoane supraponderale a arătat de fapt că, după 12 săptămâni de utilizare a suplimentului, toate celelalte fiind la fel, acestea au pierdut în medie 3 kg, au scăzut IMC-ul (1,1. unități în medie) și au redus circumferința taliei și a șoldurilor în medie cu 7,5 și, respectiv, 6 cm,*.

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site "