O dietă care elimină excesul de lichide

Această dietă este perfectă pentru eliminarea toxinelor și reducerea retenției de apă în organism. Este potrivită în special pentru cei care luptă cu balonarea, dezechilibre hormonale sau simptome ale menopauzei. În afară de eliminarea toxinelor, acesta stimulează, de asemenea, pierderea în greutate și oferă energie.

image

Atunci când încercăm să eliminăm excesul de lichide din organism, trebuie să rămânem hidratați, oricât de contradictoriu ar suna acest lucru. Sucurile de fructe naturale, proaspăt stoarse sunt perfecte pentru că ne oferă un impuls de energie și sunt pline de vitamine. Diverse ceaiuri sau infuzii sunt de asemenea foarte bune, nu numai că mențin nivelul de hidratare, dar sunt și benefice pentru digestie și pot avea un efect relaxant.

Totodată, trebuie să evităm alimentele care contribuie la retenția de apă. Sarea este una dintre ele. Această dietă detoxifantă include alimente cu un conținut scăzut de sare și alimente bogate în fibre, apă, minerale, antioxidanți și vitamine. Legumele (în special anghinarele, țelina, sparanghelul, castraveții, pătrunjelul, usturoiul...) și fructele (în special papaya, fructele de pădure, strugurii, ananasul, pepenele verde) sunt întotdeauna o idee bună, la fel și smoothie-urile, supele și toate alimentele integrale.

Această dietă recomandă evitarea alimentelor excesiv de sărate sau dulci și a grăsimilor saturate (carne roșie, unt, smântână).

Iaurtul este o gustare ideală, deoarece stimulează digestia. De asemenea, ajută la protejarea organismului împotriva infecțiilor intestinale și reduce balonarea.

O dietă pentru detoxifiere va include întotdeauna consumul unei cantități mari de apă - acest lucru menține organismul hidratat și ajută rinichii să elimine toxinele.

Încearcă dieta de curățare: corpul tău îți va fi recunoscător

Micul dejun: cereale sau ovăz fără zahăr și o linguriță de semințe de chia amestecate cu iaurt și o ceașcă de ceai verde. Alternativă: 2 prăjituri din orez brun cu brânză de vacă și o felie de salam din piept de curcan.

Gustarea de dimineață: fructe proaspete (fructe de pădure, struguri, ananas, pepene verde, căpșune, prune, piersici) și un pahar de apă (bea-l după mâncare).

Prânz:

Salată de conopidă - o mână de conopidă, murături, 1 morcov și un ou fiert tare. Asezonează salata cu muștar.

Anghinare (6 bucăți) cu ulei și puțină sare. Curăță anghinarele și taie-le în jumătate. Adaugă câteva ierburi (cimbru, pătrunjel), un vârf de sare și suc de lămâie după gust. La desert, mănâncă o pară - un aliat minunat în detoxifiere.

Supă gazpacho. Într-un blender, pulsează 1 kilogram de roșii, 1 sau 2 căței de usturoi, 1 ceapă, 1 ardei roșu, 2 ardei verzi, 2 linguri de ulei de măsline, oțet și sare. Consumă fără pâine pentru a evita balonarea.

Gustarea de prânz: Smoothie - combină 1 fir de țelină, ½ de castravete, o mână de pătrunjel, 1 morcov și sucul a 3 lămâi. Adaugă 1 litru de apă și pulsează în blender.

Cină:

Merluciu la cuptor în sos verde. Combină 200 g de mazăre gătită cu 1 ceapă tocată, un cățel de usturoi, puțin pătrunjel și un vârf de boia.

O omletă ușoară cu roșii feliate, 6-8 fire de sparanghel, ulei și sare.

Consumă WaterOut EXTREME

O băutură cu aroma de zmeură, cu 8 ingrediente naturale puternice (anghinare, hibiscus, pătrunjel, pepene verde, struguri roșii, ceai Java, rădăcină CactiNea și Sarsaparilla):

  • Elimină toxinele și excesul de lichide (fără elimina și mineralele)
  • Reduce balonarea - pentru o siluetă mai slabă în cel mai scurt timp
  • Oferă o senzație de ușurință
  • Accelerează pierderea în greutate de 2,5 ori și optimizează arderea grăsimilor*
  • Reduce celulita

WaterOut ajută la eliminarea toxinelor și excesului de apă, care ajută la pregătirea organismului pentru pierderea în greutate și accentuează progresul în slăbire.



Produse pentru tine