De ce este eliminarea accelerată a apei cea mai ușoară metodă de a pierde în greutate?

Te antrenezi de ceva timp, iar greutatea ta rămâne aceeași? Ai o senzație de balonare sau umflare de fiecare dată când urci pe cântar? Acest lucru se întâmplă cel mai probabil pentru că corpul tău reține multă apă. Excesul de apă din organism te împiedică să obții greutatea și rezultatele dorite.

image

Ce este greutatea datorată excesului de apă?

Apa reprezintă 60% din greutatea corporală și este unul dintre primele lucruri pe care le elimini când slăbești. Numim exces de apă în organism atunci când lichidul se colectează în țesuturi, determinându-le să se umfle. Apa reținută este de obicei stocată în tot corpul, în țesuturi sau între vasele sanguine, iar aceasta se resimte cel mai mult la nivelul degetelor și partea inferioară a picioarelor.

De unde să știi că corpul tău reține mult lichid? Unul dintre principalele simptome ale retenției de apă este senzația permanentă de balonare și umflare. În linii generale, corpul tău reține mult lichid dacă:

  • nu poți slăbi, oricât de mult ai încerca
  • ai o senzație de balonare și umflare
  • ai fața umflată

Ce cauzează retenția de apă?

Deshidratarea: dacă nu bei suficientă apă, raportul sare/apă devine dezechilibrat și corpul păstrează lichidele până la restabilirea echilibrului.

Sarea și carbohidrații: de obicei prea multă sare în dieta este motivul retenției de apă. Sodiul se leagă de apă și o menține blocată în corp. Carbohidrații de asemenea pot avea un impact asupra retenției de lichide.

Menstruația: înainte de menstruație, organismul reține apa din cauza modificărilor hormonale. Retenția de lichide în perioada menstruației poate provoca și senzații de balonare severă.

Muncă sedentară: șezutul îndelungat caracteristic celor care lucrează în birou poate provoca retenția lichidelor.

Stresul: când ești stresat, corpul produce hormonul stresului numit cortisol. Cortizolul joacă un rol important și în menținerea unui nivel stabil de zahăr în sânge, echilibrarea metabolismului și reducerea inflamațiilor.

Probleme la glanda tiroidă: în special persoanele care se confruntă cu hipotiroidismul pot dezvolta retenția de apă, de obicei sub formă de umflare în jurul ochilor.

Știai că eliminarea excesului de apă din organism este cel mai simplu mod de a slăbi?

Greutatea datorată excesului de apă este una dintre cele mai ușoare de pierdut. Dacă utilizezi mai multă energie decât consumi sub formă de alimente și băuturi, primele kilograme pe care le vei pierde vor fi cele datorate excesului de lichide. Durează doar câteva zile de dietă pentru utilizarea rezervelor de glicogen, astfel încât slăbirea inițială este dramatică. Eliminarea apei în exces poate duce la pierderea a câțiva centimetri.

Cea mai bună metodă de a preveni retenția de lichide și de a pierde acele câteva kilograme în plus care te separă de corpul visurilor tale este urmând acești pași:

  • Evită alimentele foarte sărate
  • Bea mai multă apă
  • Limitează consumul de ceai, cafea și alcool, întrucât toate deshidratează organismul
  • Du un mod de viață activ: activitatea fizică este esențială pentru a pierde greutatea datorată excesului de lichide
  • Mâncați alimente hidratante
  • Pentru un mod complet natural de a pierde greutatea datorată excesului de lichide, încearcă să folosești extracte de plante.

Este posibil să pierzi greutatea datorată excesului de apă într-un mod natural?

Te lupți cu greutatea cauzată de excesul de apă și nu o poți pierde, oricât de mult ai încerca? Dar vrei totuși să scapi de ea într-un mod complet natural? Folosește extracte de plante naturale, care sunt extrem de eficiente și complet sigure de utilizat. Extractele de plante care ajută la eliminarea excesului de lichide sunt: extractul din fructe de cactus, rădăcină de Sarsaparilla, anghinare, ceai de java, struguri, pătrunjel și hibiscus.

  • Fructul de cactus: este o plantă care crește în zonele uscate și fără ger, dar este originară din Mexic. Frunzele acestei plante sunt bogate în fibre solubile în apă, minerale, vitamine și polifenoli. Studiile au demonstrat că are proprietăți anti-diabetice, extractul din acest fruct poate ajuta și la reducerea colesterolului rău în sânge și combate obezitatea. Oamenii care au consumat extractul din fructe de cactus au arătat o creștere semnificativă a volumului de urină excretată, ceea ce indică efecte diuretice care ajută la eliminarea accelerată a apei.
  • Rădăcina de Sarsaparilla: cercetările arată că Sarsaparilla ar putea îmbunătăți detoxifierea, atașându-se de „endotoxine” din tractul gastrointestinal, care sunt substanțe chimice stocate în interiorul celulelor care sunt eliberate în fluxul sanguin și contribuie la apariția problemelor precum boli ale ficatului, psoriazis, febră și procese inflamatorii. Extractul de sarsaparilla are și efecte diuretice.
  • Anghinare: extractul de anghinare conține cinnarizina, o substanță care stimulează secreția de bilă. În acest fel, favorizează digestia grăsimilor și previne retenția lichidelor cu un efect diuretic.
  • Ceaiul Java: este un diuretic. Adăugarea acestei plante în produsele de slăbit sau consumul de ceai Java stimulează pierderea greutății datorate excesului de apă.
  • Strugurii: conține un spectru aproape complet de vitamine și micronutrienți, inclusiv toată grupa de vitamine B, vitaminele A, C, D și E, care susține metabolismul și promovează pierderea în greutate. Strugurii sunt diuretici naturali care ajută la prevenirea retenției de apă și la eliminarea toxinelor din organism într-un mod eficient, lucru care te ajută să slăbești mai rapid.
  • Pătrunjelul: este bogat în clorofilă, care îmbunătățește detoxifierea și susține pierderea în greutate. Enzimele din pătrunjel descompun alimentele și eliberează nutrienții din proteinele, grăsimile și carbohidrații pe care le consumi, îmbunătățind astfel digestia și jucând un rol important în slăbirea corpului. Pătrunjelul ajută la reducerea retenției de apă și balonării. Este un diuretic natural, care ajută la eliminarea excesului de lichide, fără elimina și rezervele organismului de potasiu.
  • Hibiscusul: consumul zilnic de extract de hibiscus este o modalitate excelentă de a facilita pierderea în greutate, deoarece această plantă conține antocianine, compuși fenolici și flavonoide care pot ajuta la reglarea genelor implicate în metabolismul lipidic, facilitând eliminarea grăsimilor.

Toate aceste extracte de plante care ajută la eliminarea excesului de apă din corp sunt conținute în produsul nostru WaterOut EXTREME. Extractele de plante din WaterOut te vor ajuta să elimini excesul de apă; să slăbești mai rapid și să reduci balonarea.

Folosește WaterOut EXTREME

WaterOut este cel mai puternic diuretic natural de pe piață, care oferă rezultate vizibile de slăbire în câteva zile! Cu 8 ingrediente naturale puternice, WaterOut EXTREME:

  • Accelerează arderea grăsimilor și te ajută să slăbești de 2,5 ori mai repede*
  • Elimină 27%* din apă și toxine din organism
  • Reduce umflarea și balonarea cu 60%*
  • Reduce celulita

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]