Când am auzit despre acest simplu procedeu pentru activarea arderii grăsimilor, a trebuit să îl încerc! Acum am slăbit 11* kg și în sfârșit mi-am recăpătat încrederea în mine - la 41 de ani!

Odvečna teža

Îmi amintesc ziua în care m-am îmbrăcat elegant pentru a lua cina cu soțul meu la aniversarea noastră. Așteptam cu nerăbdare, pentru că rareori avem timp pentru noi.

Eram atât de entuziasmată să mă aranjez, încât chiar mi-am cumpărat pantofi noi și o rochie cu o lună înainte!

Eu însă eram încă în lenjerie intimă, iar rochia mea frumoasă era pe pat ... Nu voi uita niciodată acel moment - am început să îmbrac rochia și totul a fost bine până când a venit momentul în care a trebuit să o așez pe talie.

La început am crezut că țesătura s-a lipit de mine, dar apoi m-am așezat în fața oglinzii. M-am îngrozit!

Rochia nu-mi mai venea bine, aveam colăcei pe burtă și oricât de mult am încercat să întind rochia pentru a o face să se așeze, nu a mers. Îmi amintesc că îmi lăcrimau ochii când mă priveam. Mă simțeam înfrântă - cumpărasem rochia cu doar o lună în urmă! Cum se face că nu mi se mai potrivea?

Am început să strig că nu merg nicăieri. Fără rochie, fără aniversare. Am fost foarte afectată! Mă lupt cu greutatea mea de ani de zile, dar aceasta a fost picătura care a umplut paharul. Mi-a distrus aniversarea și amintirea ei.

Eram de neconsolat și îmi doream doar să-mi recapăt silueta pe care o aveam cu două sarcini în urmă. Era atât de ușor să îmi mențin greutatea atunci!

image

Sunt Eva, în vârstă de 41 de ani, mamă a doi băieți. În acest articol, vreau să vă împărtășesc povestea despre cum dezamăgirea m-a adus în punctul în care mă aflu astăzi - cu 11* kilograme mai ușoară.

După două sarcini, m-am luptat din greu cu greutatea mea și am încercat toate dietele și produsele de slăbit posibile - pastile, shake-uri, dieta keto, dieta low carb. Eram disperată!

Apoi am aflat ceva despre arderea grăsimilor care mi-a schimbat perspectiva asupra pierderii în greutate.

În organism există un țesut responsabil pentru arderea grăsimilor. Însă, din păcate, acesta nu este în general activ, așa că toate dietele pe care le-am încercat au fost inutile. Nu e de mirare că nu am slăbit dacă nu am ținut cont de acest proces esențial din corpul meu!

Din fericire, am găsit o soluție care poate activa acest țesut și poate declanșa arderea grăsimilor. Odată ce m-am concentrat asupra acestui aspect, ritmul în care am slăbit s-a schimbat complet. A durat câteva săptămâni, dar odată ce am început să slăbesc, a fost foarte ușor.

Bineînțeles, a trebuit să-mi probez rochia pentru aniversare și nu mi-a venit să cred - după ce am schimbat doar acel singur lucru, rochia mea era lejeră! Au trecut patru luni de când mi-am dat seama cum funcționează corpul și am slăbit deja 11* kilograme. Trebuie doar să împărtășesc descoperirea mea uimitoare cu mai multe persoane. Trebuie să le spun femeilor că există o modalitate de a slăbi chiar și la 40 de ani.

Greutatea îmi afecta starea, așa că a trebuit să iau măsuri!

image

Mă lupt cu greutatea mea de ani de zile și, după două sarcini, părea imposibil să înving. Zilele de opt ore la birou nu m-au ajutat și, ca să fiu sinceră, acasă eram prea obosită pentru a face exerciții fizice. Cum nu aveam timp să pregătesc mese mai sănătoase, am început să acumulez kilograme, în special în jurul abdomenului.

Mă simțeam nefericită și conștientă de aspectul meu. Încercasem nenumărate diete în trecut în speranța de a scăpa de grăsimea abdominală și de a-mi recăpăta încrederea în mine, dar de fiecare dată când slăbeam, aceasta revenea inevitabil. Era atât de frustrant.

Îmi amintesc bine că mă simțeam incomod în propria piele. Ceea ce mă durea cel mai tare era că nu puteam ține pasul cu copiii mei, nu puteam alerga cu ei și nu puteam să le pasez mingi! Eram epuizată tot timpul și înainte de a coborî din pat nu mai aveam energie.

Creșterea în greutate mi-a afectat și starea emoțională. Achiziționarea hainelor a devenit o experiență descurajantă, deoarece mă chinuiam să găsesc haine care să mi se potrivească și aveam momente de frustrare și dezamăgire. Mă simțeam ca și cum aș fi fost într-o luptă constantă și, în ciuda eforturilor mele de a pierde câțiva centimetri din talie prin diverse diete, greutatea a rămas cea mai mare neliniște a mea.

Mă simțeam prinsă într-o buclă nesfârșită de dezamăgire și vinovăție. Știam că am nevoie de o soluție pentru a rupe acest lanț o dată pentru totdeauna, dar abia la cina aniversară am decis că nu voi mai tolera această situație.

Trebuia să fac ceva, nu doar pentru mine, ci și pentru familia mea. Îmi doream să mă joc cu copiii, îmi doream să mă bucur de aceste momente.

Ce țin ascuns brandurile de nutriție! 

Am încercat multe diete de-a lungul timpului pentru a slăbi și a-mi recăpăta silueta dinainte de sarcină. De fiecare dată, m-am angajat într-un nou regim alimentar cu speranță și determinare, dar în final am fost dezamăgită.

Am experimentat diete care promiteau rezultate rapide, de la cele cu conținut scăzut de carbohidrați la cele cu conținut scăzut de grăsimi, de la post la înlocuirea meselor. Unele dintre acestea mi-au adus un oarecare succes la început și am slăbit pentru o scurtă perioadă de timp. Cu toate acestea, în timp, mi s-a părut din ce în ce mai dificil să respect indicațiile și restricțiile severe pe care le impuneau aceste diete.

Deseori mă simțeam defavorizată și nemulțumită, ceea ce ducea la pofte alimentare neîncetate. Natura restrictivă a acestor regimuri a făcut ca acestea să fie dificil de susținut pe perioade îndelungate, așa că, în cele din urmă, am cedat tentației și m-am întors la vechile mele obiceiuri alimentare.

Mi-a devenit clar că aceste diete nu îmi ofereau abordarea durabilă și echilibrată de care aveam nevoie pentru a-mi menține o greutate și un stil de viață sănătos. Aveam nevoie de ceva pe termen lung, ceva care să nu-mi afecteze viața atât de mult cum o făceau aceste diete.

Într-o zi eram cu copiii mei la locul de joacă și am văzut o altă mamă care dintr-o dată părea mult mai slabă! Trebuia să aflu ce făcuse ea pentru a slăbi..

Ceea ce mi-a spus a fost șocant. Mi-a spus ceva ce nu mai auzisem până atunci și am fost furioasă că în toată aventura mea de slăbire nu mai găsisem niciodată această informație. Există o abordare simplă pentru a arde eficient grăsimile și pentru a preveni acumularea lor!

Am descoperit că toate problemele mele pot dispărea dacă activez acest țesut al corpului

image

Nu știam că această întâlnire întâmplătoare cu o altă mamă îmi va schimba complet viziunea mea asupra modului în care corpul arde grăsimile. Povestea ei mi-a mers la suflet, mai ales pentru că și ea avea doi copii și se apropia de 40 de ani.

Când am întrebat-o cum a slăbit și dacă a avut probleme cu dieta aleasă, mi-a împărtășit un concept fascinant care nu avea nicio legătură cu dietele! Prima ei frază a fost "Nu toată grăsimea este dăunătoare!" Nu am înțeles ce voia să spună, dar am fost curioasă.

Mi-a explicat că există două tipuri de țesut adipos în organism! Grăsimea albă este cea pe care o cunoaște toată lumea, pentru că mulți încearcă să scape de ea. Celălalt tip, despre care nimeni nu vorbește, este grăsimea brună. Nu mai auzisem niciodată de grăsimea brună și am fost surprinsă să aflu că este grăsimea responsabilă de arderea grăsimilor!

După cum a explicat ea, grăsimea brună este responsabilă de generarea căldurii în corp printr-un proces numit termogeneză, arzând calorii pentru a încălzi corpul. Această revelație mi-a deschis ochii, deoarece întotdeauna am asociat grăsimea cu ceva negativ și cu excesul de greutate.

Ea a evidențiat cât de important este să activăm grăsimea brună pentru a crește capacitatea corpului de a arde grăsimea albă. Ceea ce m-a liniștit este faptul că anumite alimente pot activa acest proces.

Acestea sunt ceaiul verde și ardeiul cayenne. Nu mi-a venit să cred că aceste două ingrediente au capacitatea de a activa acest țesut care arde grăsimile!

Ea a explicat cum a reușit să își activeze țesutul adipos brun și să obțină silueta suplă pe care o invidiam atât de mult

image

La început am crezut că voi începe să beau ceai verde și să folosesc ardei cayenne la fiecare masă, dar mi-a explicat că nu este chiar așa. Concentrația celor două ingrediente trebuie să fie mare, iar ardeiul cayenne este foarte iritant pentru stomac.

Așadar, cum a reușit să includă aceste două ingrediente în dieta ei? Apoi a rostit cuvintele magice: cu AdipoBurn!“

Ea a spus că este cel mai puternic arzător de grăsimi care activează grăsimea brună fără a irita stomacul și că nu numai că accelerează arderea grăsimilor, dar țintește și grăsimea abdominală.

Am fost în culmea fericirii; era exact ceea ce aveam nevoie. Iar când mi-a spus că a văzut rezultate după doar o lună, am fost pe deplin convinsă. L-am cumpărat a doua zi și nu m-am mai uitat înapoi!

Pe site se spunea că se recomandă utilizarea acestuia timp de cel puțin 3 luni, așa că am fost atrasă, deoarece aveau o reducere mare și ofereau o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor. Pentru prima dată după mult timp m-am simțit optimistă! Am luat prima capsulă după cină și am continuat așa, fără să mă gândesc prea mult la dieta mea.

Mi-am recăpătat încrederea în mine și doar datorită AdipoBurn

AdipoBurn

Nu am observat nicio schimbare în următoarele câteva săptămâni și, sincer, mi-a fost teamă că nu va funcționa pentru mine. Îmi aminteam mereu cuvintele prietenei mele despre cum a funcționat pentru ea în decurs de o lună, așa că nu am vrut să renunț. Era un lucru atât de simplu de făcut după cină - mult mai bun decât orice dietă restrictivă pe care o încercasem.

Mă bucur că am perseverat, pentru că, după aproximativ o lună și jumătate* de practică a noii rutine, mi-am scos din dulap jeanșii preferați, care îmi erau foarte strâmți ori de câte ori îi îmbrăcam pentru prima dată după ce îi spălam. De data aceasta au fost atât de ușor de îmbrăcat și, printr-un miracol, nu mi-au mai fost incomozi în jurul abdomenului când mă așezam.

Doar că nu a fost un miracol, ci AdipoBurn! În prima lună și jumătate* am slăbit 5* kilograme și am observat că metabolismul meu era mult mai rapid decât înainte.

Au trecut 4* luni de când am început să folosesc AdipoBurn, iar cântarul indică un număr mai mic în fiecare săptămână. Nu mai sunt deranjată de silueta mea și nu mai sunt dezamăgită când merg la cumpărături. Am trecut de la măsura XXL* la XL*, iar acum chiar și XL mi se pare prea mare - acum că am recăpătat controlul asupra greutății mele, mă simt extraordinar.

De asemenea, m-am revanșat față de soțul meu pentru anularea cinei noastre aniversare, la urma urmei el a fost cel care m-a sprijinit total în acest roller coaster emoțional. Și este, de asemenea, cel care se bucură de încrederea și de aspectul meu nou regăsit!

Dar ceea ce mă face cea mai fericită este că acum mă pot juca alături de copiii mei. Probabil că nu sunt încă o mamă sportivă, dar cu siguranță fac față mai bine ca înainte!

Recomand din suflet acest produs. De fapt, m-am abonat la el pentru a nu rămâne niciodată fără - atât de obsedată sunt. Sunt atât de bucuroasă că a funcționat pentru mine și știu că va funcționa și pentru alte femei, singurul meu regret este că nu am auzit de AdipoBurn înainte.

Cu drag,

Eva

*Efectele utilizării produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii sau vindecării vreunei boli sau afecțiuni grave.

Produse pentru tine

ARDEREA GRĂSIMILOR 24/7
-59%
Preț special 85,00  RON Preț obișnuit 209,09  RON
Vezi produsul
SOLUȚIE COMPLETĂ
-68%
Preț special 159,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul