Consumarea unui fat binder este o idee bună dacă vrei să slăbești?

Răspunsul scurt este: depinde. Află când să consumi un fat binder nu este cea mai bună opțiune și cine beneficiază cel mai mult de la acest supliment.

image

Ce este un fat binder?

Produsele de tip fat binders sunt suplimente inovatoare de slăbire care te ajuta să elimini grasimile dietetice și prin aceasta, să reduci aportul caloric. Principala funcție a unui fat binder este de a îngloba grăsimile în stomac, formând un gel care părăsește corpul nedigerat.

FatEliminator EXTREME de la Slimmium (produs de tip fat binder) s-a dovedit că înglobează până la 28% din grăsimile consumate. Aceasta înseamnă că, atunci când mănânci o masă obișnuită, aproape o treime din grăsimea dietetică pe care o consumi părăsește organismul neutilizată, micșorând numărul caloriilor asimilate.

Cum acest lucru poate facilita pierderea în greutate?

Probabil știi că proteinele, carbohidrații și grăsimile au o valoare calorică diferită per gram.

1 g de carbohidrați = 4 kcal

1 g de proteine = 4 kcal

1 g grăsime = 9 kcal

Întrucât un deficit caloric este cel mai important element al oricărei diete de slăbit, reducerea cantității de grăsimi consumate (deoarece conține mai mult decât dublul caloriilor în comparație cu alți macronutrienți) poate fi un mod eficient de pierdere în greutate.

Produsele de tip fat binders reduc numărul de calorii absorbite, deoarece atunci când sunt consumate la mese, o cantitate semnificativă de grăsime nu este digerată.

Pe lângă acest beneficiu direct și evident de slăbire, fat binders reglează și nivelul de zahăr în sânge, ceea ce poate reduce indirect nevoia de gustări între mese.

Cine poate beneficia cel mai mult de produsele tip fat binders?

Având în vedere că fat binders funcționează în mod evident cu grăsime, acest tip de produse nu te va ajuta cu nimic dacă deja urmezi o dietă cu conținut scăzut de grăsimi. Efectul produselor de tip fat binders este cel mai mare atunci când consumăm o cantitate normală sau o cantitate mare de grăsimi dietetice.

Pentru a afla exact câtă grăsime consumi, îți recomandăm să urmărești aportul caloric și macro-nutritiv folosind o aplicație gratuită (există multe disponibile). Acest lucru îți va oferi o înțelegere mai amplă a cantității de grăsime pe care o mănânci cu adevărat și cât de mult poți reduce aportul de calorii, dacă folosești un fat binder.

Ține minte - grăsimea nu se află numai în ulei, unt, nuci, semințe și fructe cu conținut de grăsimi. Poate fi găsită și în majoritatea produselor de origine animală, chiar și în carnea slabă.

Dacă consumi un număr mediu de calorii zilnic (nutriționiștii se concentrează de obicei pe 2000 kcal) și ai o dietă standard occidentală, obții aproximativ 34% din calorii din grăsimi. Asta înseamnă că consumi zilnic 680 kcal - doar din grăsime!

Acest lucru înseamnă că FatEliminator EXTREME de la Slimmium (produs de tip fat binder) te poate ajuta să creezi un deficit caloric de 190kcal! Asigură-te că îl consumi imediat după masă, atunci este cel mai eficient.

Cum să crești puterea unui fat binder?

Acum știi că produsele de tip fat binders lucrează cu grăsimea pe care o consumi. Acest tip de suplimente nu-ți vor afecta grăsimea corporală - grăsimea care a fost deja stocată pentru energie.

Spre deosebire de fat binders, arzătoarele de grăsime acționează asupra grăsimilor depozitate. Datorită stimulenților precum cafeina, ceaiul verde și alte ingrediente, arzătoarele de grăsimi stimulează ușor metabolismul, ceea ce te face să folosești mai multe calorii, utilizând mai rapid rezervele de grăsimi.

Dacă dorești să slăbești rapid, combinarea unui arzător de grăsimi de calitate cu un fat binder este o idee foarte bună. Dacă de asemenea te ocupi și cu sportul, dormi suficient și mănânci sănătos, rezultatele vor fi vizibile mult mai rapid decât doar prin dietă.

Încercearcă produsul nostru de tip fat binder - FatEliminator care elimină până la 28% din grăsimile consumate

Slimmium FatEliminator EXTREME este primul nostru produs de tip fat binder. Până acum nu am găsit niciodată ingrediente suficient de bune fără dezavantajele produselor similare de pe piață.

Am vrut să-ți oferim un fat binder care este mai puternic (unele produse de pe piață sunt eficiente doar dacă consumi până la 6 pastile pe zi) și am reușit în cele din urmă. Slimmium FatEliminator sub formă de băutură răcoritoare funcționează consumat doar de două ori pe zi!

Un alt aspect excelent produsului nostru este faptul că conține și ingrediente auxiliare ușor de digerat, dar care sunt foarte eficiente pentru a ajuta la eliminarea grăsimilor din organism. Acestea oferă confort digestiv,elimină balonarea și susțin sănătatea ficatului.