Foamea constantă și o abordare revoluționară pentru combaterea acesteia

Știi cum e. Nudemult ai finisat un prânz frumos, echilibrat, așa că foamea nu ar trebui să fie o problemă pentru următoarele două ore. Poate doar că ai mânca ceva dulce pentru a încheia masa. Iar peste o jumătate de oră te simți ca și cum nici nu ai fi mâncat, deschizi frigiderul și înfuleci tot ce-ți stă în cale. Este timpul să oprești acest cerc vicios.

image

Pe lângă faptul că este potențial dăunător sănătății pe termen lung, ronțăitul constant este o modalitate sigură de a distruge orice progres în slăbire. Nu contează dacă o faci din cauza obișnuinței, a stresului fizic sau cel emoțional, un lucru este sigur: dorința constantă de a mânca, te face să consumi mult mai multe calorii și deseori duce la o creștere în greutate. Dar cum să te oprești când întregul tău corp vrea MAI MULT?

Oamenii de știință au găsit o soluție revoluționară: peptidele care stimulează senzația de sațietate DNF-10

Stai puțin, peptide? Să o luăm de la capăt. Peptidele sunt versiuni mai mici ale proteinelor, formate de obicei din 2-50 aminoacizi. DNF-10 sunt peptide care stimulează senzația de sațietate derivate din drojdia de bere care s-au dovedit că reduc drastic aportul de alimente.

Ele suprimă pofta de mâncare semnalând creierului că nu îți mai e foame. Folosesc aceleași canale de comunicare ca și corpul tău atunci când încearcă să te determine să mănânci mai mult. Astfel stimulează slăbirea într-un mod absolut natural.

Dar cum funcționează mai exact?

La fel cum funcționează un tort cu ciocolată sau un burger - doar că invers. În timp ce alimentele nesănătoase stimulează centrul de plăcere și recompensă din creier, ceea ce te face să vrei să mănânci mai mult, peptidele DNF-10 trimit semnale de sațietate, reducând foamea.

Mai exact, peptidele ce stimulează senzația de sațietate DNF-10 scad nivelul hormonilor foamei, în special grelina și neuro-peptida Y. Cu acești doi hormoni sub control, organismul nu mai cere mai multă mâncare, te simți mai sătul și nu te gândești la măncare atât de mult. Iar rezultatul? Suprimarea poftelor, reducerea drastică a aportului de calorii și slăbire semnificativ mai rapidă!

Micșorează aportul caloric și pierde grăsimea rapid - cu HungerBlock EXTREME

HungerBlock EXTREME este un suprimant natural al apetitului, care sporește puterea peptidelor DNF-10 și o combină cu extracte de roșcov și algă brună de mare pentru efecte și mai puternice.

4 studii clinice de calitate înaltă, incluzând studii dublu-orb, randomizate și controlate cu placebo, au demonstrat că HungerBlock EXTREME poate:

  • Reduce aportul caloric cu 600 kcal/zi* în medie după 8 săptămâni de utilizare (200 kcal/zi deja după prima săptămână!)
  • Ajuta să pierzi în medie 9% din grăsimea corporală*

Acestea au fost rezultatele obținute după doar 8 săptămâni de suplimentare! Și partea cea mai bună? 100% din greutatea pierdută era de fapt grăsime corporală! Mușchii nu au fost afectați în proces.

image

  • Reduce substanțial pofta de carbohidrați și dulciuri

În timp ce grupul de control, căruia i s-a administrat un placebo, a arătat o ușoară creștere a preferinței pentru dulci, grupul supus mecanismului de acțiune HungerBlock EXTREME a arătat o reducere semnificativă a aportului de zahăr și carbohidrați.

image

  • Menține un nivel ridicat al energiei în ciuda creșterii deficitului de calorii

80% dintre utilizatorii au fost mulțumiți de rezultate!

După câteva zile de suplimentare, pofta de mâncare s-a redus. După doar 8 săptămâni, consumau cu 600 kcal* mai puține pe zi și au pierdut până la 9%* din grăsimea corporală, fără a-și pierde mușchii - sau energia!

Dacă ei au reușit, poți și tu! Scapă de foamea constantă și slăbește cu HungerBlock EXTREME!

*[Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece boli grave.]