De ce îmi este foame tot timpul?

Cu toții cred că am fost în această siutație, măcar o dată-n viață, indiferent de cât și ce mănânci să îți fie  în continuare foame.

Și tu porți mici gustări nesănătoase în poșetă sau sertarele de la birou îți sunt înțesate cu diverse ”păcate” culinare?

image

De ce ne este foame tot timpul?

Află răspunsul aici.

De fapt, răsunsurile sunt mai multe, spun dieteticienii. Fie corpul tău are nevoie constantă de energie, fie foamea este asociată cu partea emoțională (plictiseală, stres, lipsă de somn)  fie ești dezhidratată. Așadar, o problemă aparent mică, dar care îți poate aduce multe kilograme în plus.

Dacă nu ești sigură că ți-e foame, pentru a evita alimentarea excesivă îți recomandăm să aștepți  5-10 minute pentru a te asigura că încă ți-e foame. Hidratează-te cu o cană de ceai sau un pahar de apă, de multe ori setea este confundată cu senzația de foame.

Stopează senzația constantă de foame cu ajutorul fibrelor!

Dacă vei consuma regulat alimente cu fibre de calitate, sentimentul de sațietate se va prelungi. Începe ziua cu un mic dejun bogat în fibre, acest lucra va preveni scăderea bruscă zahărului din sânge, principalul factor vinovat pentru acumularea depozitelor grase.

Pentru a compensa lipsa fibrelor din alimentație, Sensilab a pregătit pentur tine o băutură bogată în fibre de calitate și cu un gust deosebit:  PsylliSlim.

PsylliSlim suprimă pofta de dulce și accelerează digestia, eliminând de asemena și evenutalele stări de disconfort intestinal. O digestie bună te va ajuta să pierzi și kilogramele în plus!