Ce fructe și legume sunt cele mai bune pentru slăbit

Știați că până la 86%** dintre europeni nu consumă cele 5 porții de fructe și legume recomandate pe zi? Cu toate acestea, aceste bunătăți pline de vitamine și antioxidanți nu sunt doar esențiale pentru sănătatea noastră, ci pot ajuta și la pierderea în greutate! Citește mai departe pentru a afla cum - și care sunt deosebit de benefice.

image

Programele aglomerate ne lasă adesea puțin timp liber. Ca urmare, nu numai că majoritatea europenilor nu își consumă cele 5 alimente pe zi, dar 34,4%** nu mănâncă nici măcar fructe și legume în fiecare zi. Iar acest lucru poate avea un efect semnificativ asupra greutății lor.

Cum îți afectează greutatea consumul de fructe și legume

Fruit and veggies are high in fibre and water and low in calories. Inevitably, this means that for the same number of calories, you can eat more fruit and veggies than you can high-calorie foods.

Te ajută să te simți sătul mai mult timp, ingerând mai puține calorii.

Uimitor, nu-i așa? În acest fel, ele stimulează slăbirea, oferind în același timp nutrienți esențiali și antioxidanți puternici pentru a vă proteja de efectele nocive ale radicalilor liberi, pentru a susține imunitatea și pentru a promova bunăstarea generală.

Așadar, care sunt super alimentele de care avem nevoie? 

1.Fructe de pădure

Fructe precum afinele, zmeura, zmeura, fructele de acai, cireșele și acerola sunt superalimente hipocalorice pline de antioxidanți și vitamina C.

În plus, sunt și destul de sățioase. Un studiu** a arătat că persoanele care au mâncat fructe de pădure înainte de masă au consumat mai puțină mâncare decât cele care au mâncat în schimb dulciuri cu același conținut caloric.

2.Morcovi

Cu un conținut ridicat de fibre și apă, morcovii sunt foarte recomandați pentru o slăbire sănătoasă. Ei te pot sătura cu aproape nici o calorie, așa că se poate spune că sunt unul dintre alimentele preferate pentru o gustare la sfârșitul după-amiezii.

Mixează-le cu fructe și alte legume sau taie-le în bastonașe și combină-le cu un sos hipocaloric pentru o gustare de slăbit bogată în nutrienți.

3.Mere

Cu un conținut scăzut de calorii și bogat în fibre, merele sunt următorul concurent pentru premiul de cel mai sățios aliment.

De fapt, un studiu** arată că un măr este de aproape 3 ori mai sățios decât un baton de ciocolată. Ce zici de asta?

4. Broccoli

Cu un mecanism de acțiune similar, broccoli te poate ajuta să slăbești prin creșterea cantității de fibre din alimentația ta și prin reducerea la minimum a conținutului caloric.

De asemenea, are o încărcătură glicemică scăzută, care poate ajuta la menținerea sub control a nivelului de zahăr din sânge pentru a reduce și mai mult foamea.

5.Spanac și alte legume cu frunze verzi

Deși celor mai mulți oameni nu le place să le mănânce, legumele cu frunze verzi, cum ar fi spanacul și varza de Bruxelles, se numără în topul legumelor sănătoase și nutritive recomandate pentru slăbit.

Știm că varza de Bruxelles poate fi greu de înghițit, dar iată un sfat. Încearcă să le fierbi în apă cu sare până se înmoaie (câteva minute), apoi prăjește-le cu puțin usturoi, semințe de pin și un strop de sos de soia (opțional). Yum!

Prea ocupat pentru a mânca fructe și legumele necesare?

În unele zile, să încadrăm în dieta noastră cele 5 porții de legume/fructe pe zi pare o misiune imposibilă. De aceea, am găsit soluția perfectă!

Super Green Mix Drink este o modalitate ușoară de a adăuga mai multe fructe și legume în dieta ta, chiar dacă ai un stil de viață agitat, nu ai acces la produse proaspete sau ai nevoie de un impuls suplimentar.

Poți luat toate acestea din Super Green Mix Drink!

1 pliculeț de Super Green Mix Drink este echivalentul a 5 porții de fructe și legume! Așa este! Conține toate fructele și legumele menționate mai sus și multe altele!! Așa este! Conține toate fructele și legumele menționate mai sus și multe altele!

Super Green Mix Drink:

  • oferă un amestec incredibil de 31 de fructe, legume și ierburi diferite, cu adaos de vitamina C și zinc
  • ajută la stimularea arderii grăsimilor și la accelerarea metabolismului
  • facilitează introducerea de verdețuri în dieta zilnică, adăugând o mai mare varietate acesteia
  • te menține energic și plin de vitalitate
  • este PRIMA băutură naturală super verde cu protecție antioxidantă susținută clinic și are o putere antioxidantă ultra-puternică
  • este formulat de nutriționiști și conține doar 10,2 kcal per pliculeț

Gata pentru un impuls puternic de ardere a grăsimilor și antioxidanți? Ia-ți Super Green Mix Drink acum!

**Surse:

- James, Lewis J., et al. “An Afternoon Snack of Berries Reduces Subsequent Energy Intake Compared to an Isoenergetic Confectionary Snack.” Appetite, vol. 95, 2015, pp. 132–137., doi:10.1016/j.appet.2015.07.005.

- Holt, S H et al. “A satiety index of common foods.” European journal of clinical nutrition vol. 49,9, 1995, pp. 675-90, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7498104/.

Te-ar putea interesa