JULIANA: "AM AVUT LA DISPOZIȚIE O LUNĂ CA SĂ SLĂBESC"

"Am vrut să slăbesc înainte de a merge în luna de miere în Cuba. Cu Slimmium, mi-a reușit!"

Bună! Sunt Juliana, o clientă fidelă Slimmium de câțiva ani, acum sunt și editor pentru Slimmium Portugalia. Îmi place să lucrez cu produsele care m-au făcut să arăt și să mă simt mai bine. Acestea și-au demonstrat deja rezultatele miraculoase pe corpul meu.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

image

Mă lupt cu efectul yo-yo încă de când aveam 20 de ani. Toată familia mea este supraponderală. Din pacăte, și eu depun kilogramele ușor, și mă gândesc mereu la mâncare. În timpul facultății am acumulat multe kilograme în plus, în timpul sarcinii cu fiica mea am acumulat și mai multe!!

Kilogramele în plus nu vin niciodată singure, cel puțin pentru mine, mi-au adus și multă oboseală, lipsă de energie și probleme cu pielea. Acest lucru m-a făcut irascibilă, iar acneea mi-a lăsat pete pe față.

Toată viața mea era un ciclu continuu de slăbire și îngrășare, astfel încât nu mai aveam spațiu în garderobă pentru haine de diferite dimensiuni și pentru sezoane diferite. M-am săturat să slăbesc și să mă îngraș, să slăbesc și iar să mă îngraș! Acest ciclu vicios a durat 15 ani!

image

„Soacra mi-a spus că a slăbit foarte mult”

Am aflat despre produsele Slimmium datorită soacrei mele. Reușise să slăbească mai mult decât oricând și doream să știu ce a făcut! Ea mi-a răspuns: „Consum capsule Slimmium și o lingură de ulei de nuci în fiecare dimineață”.

Am decis să încerc! Am vrut să slăbesc...Tocmai cumpărasem bilete de avion spre Cuba. Îmi place să călătoresc și această călătorie urma să fie una specială, pentru că era luna mea de miere! Când m-am căsătorit nu puteam pleca în vacanță imediat din cauza studiilor mele, așa că am amânat călătoria.

Am început să folosesc capsulele Slimmium și să urmez postul intermitent. Micul dejun era cea mai mare masă. Am înlocuit pâinea cu un bol de terci cu fructe. La prânz, am înlocuit pastele și orezul alb cu cartofi dulci fierți.

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

image

Rezultatele - „În doar 1 lună am revenit în formă!”

În doar o lună am revenit în formă! Utilizarea capsulelor Slimmium mi-a oferit rezultate mult mai rapid în ceea ce privește pierderea în greutate. Evident că am fost foarte motivată să continui. În primele zile, am observat o creștere a nivelului de energie și, prin urmare, mi s-a îmbunătățit și starea de spirit.

Aspectul tenului meu la fel s-a îmbunătățit și nu mai am probleme cu acneea.

Vacanța a fost minunată! Am petrecut 22 de zile în Cuba, am vizitat diverse orașe din diferite regiuni ale țării, am dansat salsa în Havana, am gustat mâncare excelentă și ne-am relaxat pe plajele paradisului!

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

image

După întoarcerea din călătorie, Slimmium mi-a devenit un partener de viață. Îmi place să fiu suplă pentru că îmi oferă încredere în mine! Am mult mai multă energie și datorită acestui fapt, mă simt mult mai bine. Starea mea de spirit s-a îmbunătățit, sunt mai activă fizic, și în sfârșit pot să alerg împreună cu fiica mea.

Capsulele Slimmium mi-au schimbat viața. Acum evit să mănânc produse procesate și continui postul intermitent, dar ieri am ieșit la o cină romantică cu soțul mei, fără să mă simt vinovată! Nu mă mai tem de efectul yo-yo.

Când am început să lucrez la Slimmium, am început să beau și WaterOut STRONG în fiecare dimineață, iar rezultatele au fost uimitoare! După doar 3 zile, pantalonii mi-au devenit largi.

Cu Slimmium, am reușit să consolidez în sfârșit transformarea mea. Și sunt foarte mulțumită de rezultate. Acum duc o viață mai sănătoasă, plină energie și distracție în fiecare zi!

Încearcă și tu! Bucură-te de corpul tău! Bucură-te de viața ta !! <3