Dovedit științific: datorită lipsei somnului ne îngrășăm!

Slăbitul în timpul somnului sună ca și un vis, nu e așa? Dar experții sunt de acord că acest vis poate deveni realitate!

image

În ziua de azi, din cauza stilului de viață alert și a responsabilitățiilor multiple, atât la serviciu cât și în familie, mulți dintre noi nu beneficiem de suficient somn. Corpul uman are nevoie de circa 8 ore de somn adânc pentru a se regenera. Importantă nu este doar durata somnului ci și calitatea acestuia, aceștia fiind factorii care ne detrermină starea de sănătate și numărul de kilograme.

Ce spun experții?

Studiul publicat în revista Annals of Internal Medicine, o binecunoscută revistă medicală, arată că ”mai puțin de 7 ore de somn pe noapte reduc efectele dietei”, persoanele care nu dorm suficient ard grăsimea cu 45% mai încet decât cei care dorm suficient și bine.

Tot ce trebuie să faci este să nu mai mânânci nimic după cină până la micul dejun, astfel îi oferi corpului tău o bine-meritată pauză de 12 ore. Și ca să fim cinstiți, când ai mâncat ultima oară o salată sănătoasă la ora 10 seara? În general gustările de seara sunt compuse din mâncăuri care cu ușurintă intră în categoria ”junk-food”.

Kilogramele în plus ”încăpățânate”, care indiferent de dietă, de cât de mult sport  faci nu dispar, nu sunt cauzate de excesul de calorii sau grăsimi saturate, de fapt ele sunt rezultatul unor procese hormonale complexe.

Da, o combinație de somn și absența mâncării se pare că este cheia spre succesul dietei tale. Somnul are un impact major asupra activității hormonale, iar acest lucru are efect și asupra greutății.  Această dietă te va ține departe de pofte, nu te vei simți privată de alimente și nu vei risca supra-alimentarea.

Și nu uita: micul dejun este ”fundația” unei zile bune, a unei vieți sănătoase și a unei siluete perfecte!

Încearcă noul NighBurn și vei:

  • Inhiba apetitul și poftele
  • Intensifica procesul natural de ardere al grăsimilor din timpul nopții
  • Stimula regenerarea celulelor ficatului și contribui la o digestie mai bună
  • Avea un somn mai odihnitor
  • Obține stare de bine îmbunătățită și mai multă energie

Produsul nu conține componente care ar putea disturba somnul. Băutură pe bază de garcinia cambogia! 

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-64%
Preț special 119,00  RON Preț obișnuit 329,97  RON
Vezi produsul