În această vară poți mânca tot ce-ți dorești!

Ți-a captat atenția, nu-i așa? Deși nu-ți sugerăm să mănânci tot ce vezi în jurul tău, unele cercetări indică faptul că modul în care mănânci poate fi mai important decât ceea ce mănânci! Dietele restrictive sunt greu de urmat, mai ales pe termen lung. Care este răspunsul? Citește mai departe pentru a afla.

image

Mănâncă conștient

Care din acestea ți se aplică?

  • Mănânci fără să-ți fie foame
  • Mănânci din plictiseală sau stres
  • Mănânci până când farfuria este goală în loc să te oprești când te-ai sărutat
  • Mănânci în timp ce vizionezi serialele preferate sau stai în telefon

Probabil că toți am fost vinovați de cele enumerate mai sus, măcar o data. Decât să impui reguli stricte despre ceea ce poți și nu poți mânca, pur și simplu mănâncă atunci când ți-e foame și oprește-te când te-ai săturat.

Când te așezi să mănânci, concentrează-te pe mâncare. Observă cum miroase, ce gust și textură are. Mesteacă fiecare mușcătură cu atenție și observă cum te face să te simți. Observă când încetează să-ți mai fie foame, apoi oprește-te din mâncat. Această schimbare simplă te poate scuti de sute de calorii în plus!

Nu-ți impune prea multe reguli

Prea multe restricții în alimentație îți poate agrava relația cu mâncarea. Cât timp crezi că poți urma o dietă care exclude toate mâncărurile tale preferate? Cum îți este afectată motivația atunci când nu mai reziști și mănânci ceva ce n-ar trebui, și ulterior ai remușcări zile întregi?
O dietă va avea succes doar dacă o poți urma. Prea multe restricții doar măresc probabilitatea că o să renunți. Dar...ce să faci dacă toate alimentele tale preferate sunt super-calorice, pline de grăsimi și carbohidrați, iar consumatul acestora ar putea pune în pericol slăbirea ta? Există o soluție și pentru asta!

Încearcă CarbBlock EXTREME

Pentru toate zilele în care vrei pizza, prăjituri sau cartofi pai, dar nu vrei și caloriile care vin cu acestea - există CarbBlock EXTREME! Acest produs inovator va bloca mai mult de jumătate (58% din grăsimi și 54% din carbohidrați) din mesele tale! În acest fel, te poți bucura de mâncarea favorită fără remușcări sau consecințe.

Doar 1 capsulă consumată de două ori pe zi (una înainte de prânz și una înainte de cină) te scapă de remușcări!