Limitarea acumulării de kilograme în timpul iernii - este posibilă!

Sărbătorile, cea mai minunată perioadă a anului, sezonul veseliei - până când te urci pe cântar și vezi consecințele indulgențelor de Crăciun și Anul Nou. Este pur și simplu șocant cât de repede te poți îngrășa și este absolut teribil pentru că slăbirea necesită atât de mult efort și perseverență.

image

Există o modalitate care te poate ajuta să reduci la minimum îngrășarea în această perioadă hedonistă a anului, așa că citește mai departe pentru a afla ce ar trebui să fie în fruntea listei de rezoluții!

Cea mai mare creștere în greutate se observă în perioada sărbătorilor

Cu atâtea sărbători la rând, care includ în mod tradițional întâlniri de familie și mese festive, nu este o surpriză că mulți dintre noi iau câteva kilograme în plus. Ceea ce este mai degrabă surprinzător, însă, este faptul că, de multe ori, greutatea în plus nu este pierdută în timpul lunilor de primăvară și de vară.**

Acest lucru sugerează că bunătățile de sărbători pot fi unul dintre principalele motive pentru care adulții continuă să se îngrașe pe măsură ce îmbătrânesc. Ne pare rău că aducem veștile proaste, dar tot acest festin îți face rău pe termen lung.

Cum să contracarezi acumularea de grăsimi

În timp ce cercetările sunt încă în curs de desfășurare și există multe sugestii privind modul de a contracara creșterea grăsimii, metoda care a primit multă atenție este consumul excesiv de alimente bogate în proteine. Unul dintre acestea a raportat că mâncatul a 2,4 g/kg a dus la o creștere semnificativ mai mică a grăsimii decât consumul de 1,2 sau 1,7 g/kg, care au avut efecte similare**.

Pur și simplu, ar trebui să mănânci mai multă carne sau alte proteine, cum ar fi peștele și fructele de mare, ouăle și produsele lactate. Probabil că nu vei scăpa de supraalimentare, așa că cel mai bine este să îți crești aportul de proteine. În acest fel, vei avea cele mai puține șanse să te îngrași, în plus, proteinele sunt bine cunoscute pentru proprietățile lor sățioase, așa că te pot ajuta să reduci pofta de mâncare și mâncatul impulsiv.

În general, proteinele de origine animală sunt mai bogate în aminoacizi esențiali decât cele de origine vegetală și, prin urmare, sunt mai bune pentru pierderea de grăsime, dar avantajul este mic. Pentru pierderea de grăsime, cantitatea de proteine depășește calitatea proteinelor.**

Slimmium vine în ajutor

Atunci când crești consumul de proteine, ar trebui să consumi și mai multă apă, precum și să adaugi la regimul tău anumite suplimente alimentare pentru a te sprijini în această călătorie.

Iată cele 3 alegeri de top de la Slimmium, perfecte dacă te-ai decis deja să lupți cu excesul de greutate care este o parte aproape inevitabilă a sărbătorilor.

FatEliminator EXTREME

Acesta îți accelerează pierderea în greutate și te ajută să previi absorbția a până la 27%* din grăsimile din mesele tale. Facilitează slăbirea, deoarece îmbunătățește digestia și are un gust delicios! 

CarbBlock EXTREME

Acest produs popular este un blocant eficient de carbohidrați cu dublă putere care reduce la jumătate caloriile carbohidraților și grăsimilor din mesele tale. Studiile au arătat că blochează 54% din enzimele care digeră carbohidrații și împiedică transformarea acestor carbohidrați în grăsime corporală*; de asemenea, blochează 58% din enzimele care digeră grăsimile și reduce numărul de calorii*.

Slimmiccino

Clienții Slimmium iubesc acest produs delicios, deoarece previne formarea grăsimilor și vă oferă un plus de energie, fără senzații de nervozitate sau căderi după aceea. Conține inhibitori naturali ai apetitului, stimulatori de energie și arzătoare de grăsimi - toate într-o singură ceașcă cremoasă de Slimmiccino.
Apropo: doar 8 calorii per ceașcă! 

Un an nou, un nou tu - sună bine? Cu ajutorul produselor Slimmium, puțină determinare și exerciții fizice moderate, este realizabil!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. 

**Surse:

- Yanovski, J A et al. “A prospective study of holiday weight gain.” The New England journal of medicine vol. 342,12 (2000): 861-7. doi:10.1056/NEJM200003233421206

- Leaf, Alex, and Jose Antonio. “The Effects of Overfeeding on Body Composition: The Role of Macronutrient Composition - A Narrative Review.” International journal of exercise science vol. 10,8 1275-1296. 1 Dec. 2017

- Patel, Kamal. “How Does Protein Affect Weight Loss?” Examine.com, 20 May 2021, https://examine.com/.