6 moduri simple de a arde grăsimile fără a face exerciții fizice

Vrei să știi cum poți arde sute de calorii în plus în fiecare zi, fără să faci niciun exercițiu? Sau poate că faci exerciții fizice și ții o dietă, dar îți dorești un mic ajutor în plus pentru a avea rezultate mai rapide. Citește mai departe pentru a afla ce presupune practic zero efort, dar arde calorii în plus!*.

image

1. Mestecă gumă

În timp ce fiecare gumă de mestecat conține aproximativ 2 calorii, tu le arzi pe toate - și chiar mai mult! Dacă mesteci gumă de mestecat pe tot parcursul zilei, poți mesteca un număr destul de mare de calorii în plus - până la 11 pe oră!* Este ceva ce oricine poate face; este ușor, nu se simte ca un exercițiu și îți dă o respirație proaspătă și mentolată! Doar asigură-te că nu faci baloane în mijlocul unei ședințe.

2. Joacă-te

Da, asta este împotriva a ceea ce ai fost învățat ca și copil, în mod repetat, la școală, la biserică, la prânz. Avem vești bune! Fă-ți de cap la cât vrei! Joacă-te cu părul, mișcă-te pe scaun, dă din picior (dar încearcă să nu-ți înnebunești colegii de serviciu) - asta te poate ajuta să arzi multe calorii în plus, în fiecare zi.*

3. Stai pe jos

Știm că nu se poate face acest lucru la birou, dar îl poți face acasă. Atunci când te uiți la un film sau la meci, nu te tolăni pe canapea - stai mai degrabă pe covor. De ce? Atunci când stai pe podea, corpul tău trebuie să se susțină singur - sunt implicați mai mulți mușchi și se ard mai multe calorii.

4. Ia-o pe scări

Urcarea scărilor în loc de lift (sau cel puțin parcurgerea pe jos a ultimelor 2 sau 3 etaje) poate fi de mare ajutor. Doar trei urcări, de câte 5 minute fiecare, însumează 15 minute de activitate fizică și peste 100 de calorii suplimentare arse.*

5. Coboară temperatura aerului

Un studiu a arătat că, doar stând într-o cameră timp de 2 ore pe zi la 17°C, timp de 6 săptămâni, oamenii au înregistrat o scădere semnificativă a grăsimii corporale. Ar putea fi o idee bună să îți setezi temperatura din cameră un pic mai mică decât cea cu care ești obișnuit. Se pare că poți topi grăsimea cu ajutorul frigului!


6. Delectează-te cu o băutură care arde grăsimile

FatBurn EXTREME este o băutură de mango pentru arderea grăsimilor cu efect termogenic. Acest lucru înseamnă că ridică ușor temperatura corpului și ajută organismul să ardă cu 24% mai multe grăsimi timp de câteva ore, chiar și atunci când nu faci nimic! Dacă o iei înainte de a te duce la cumpărături, de a te juca cu copiii sau de a lucra în grădină, îți va transforma sarcinile în exerciții eficiente de ardere a grăsimilor, fără să faci exerciții fizice!*.

*Rezultatele pot varia.