Cum să păstrezi motivația pentru a fi activ acasă?

O vezi și o auzi peste tot...este atât de ușor să faci sport acasă! Dar dacă ești tipul de persoană care are nevoie de alții pentru a rămâne motivat? Sălile de fitness sunt atât de pline de energie, oameni și vibrații active. Cum poți obține aceeași atmosferă acasă?

image

Dacă acest lucru este valabil pentru tine, ți-am pregătit câteva sfaturi interesante. Pur și simplu trebuie să vezi motivația dintr-o perspectivă diferită. De obicei, credem că acțiunile provin din motivație. Dar trebuie să schimbăm acest concept. Mai întâi să facem acțiunea iar motivația va veni mai târziu. Cum să o faci?

Formează-ți un obicei pozitiv

Toată lumea are un lucru preferat pe care le place să îl facă. Chiar și cele neînsemnate obiceiuri precum consumul de cafea dimineața, citirea ziarului de la balcon sau vizionarea știrilor la TV. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți găsești activitatea preferată, să te bucuri de ea și să-ți faci antrenamentul imediat după ea (sau în timpul). Trebuie să le transformi pe ambele într-o singură rutină complexă.

Astfel vei începe cu ceea ce îți place și apoi o vei combina cu antrenamentul care-ți dă bătăi de cap. Nu fi prea dur de tine de la început, fiecare progres contează. Vrei să atragi motivația, nu să te epuizezi. Regula de bază este să faci acțiunea - activitatea ta preferată - și apoi să faci exerciții fizice. De acolo motivația va crește, mai puternică și mai puternică în fiecare zi.

Câteva idei pentru acțiuni:

1. Găsește-ți camera favorită

Îți place să petreci timpul în garaj, lucrând la ceva sau îți place să lucrezi în grădină? Ai un birou în casă un te joci uneori în jocurile video preferate? Mergi în acest loc sau cameră și fă-ți un plan: după ce îmi terminactivitatea preferată, îmi voi face antrenamentul aici.

2. Ascultă-ți piesa preferată

Cea mai bună piesă ar fi una plină de energie, ceva care te va face fericit și încântat. Și din nou, planifică, după ceascult această melodie, îmi fac antrenamentul.

3. Mănâncă-ți fructul favorit

Fructele sunt dulci și delicioase - cu siguranță există unul care îți place cel mai mult (mere, banane, kiwi, grapefruit, afine...) Doar fă-ți rezerve de fructul preferat și mănâncă-l oricând înainte de antrenamentul programat. Și iarăși, fă-ți un plan, după ce mănânc acest fruct delicios, îmi fac antrenamentul.

4. Consumă un supliment pentru antrenamente

Uneori, nimic altceva nu-ți poate menține motivația la fel de bine ca ceva în care investești. Când cumperi un supliment care-ți îmbunătățește performanța, vrei să te asiguri că ai făcut o investiție utilă. Dacă e în formă de fiolă sau pulbere, o poți adăuga sau transforma într-o băutură delicioasă. Apoi, poți consuma această băutură și să-ți îmbunătățești rezultatele antrenamentului în același timp! Din nou, fă-ți un plan, după ce bei fiola de fitness, îți faci antrenamentul și vei obține rezultate mai bune. Acesta este un obicei prin care prinzi doi iepuri dintr-o lovitură. Cred că am găsit planul câștigător!

Special pentru tine am pregătit cel mai bun pachet pentru antrenamente, Efect Rapid: 

  • L-Carnitine 1000 cu Carnipure™, cea mai pură formă de L-carnitină din lume pentru a arde grăsimea de 5 ori mai rapid!
  • WaterOut EXTREME cu ingredientul patentat CactiNea™ pentru a reduce circumferința taliei, șoldurilor și coapselor cu până la 27%.