Cum luptăm cu poftele alimentare?

Știi bine că acțiunile tale dăunează sănătății, dar este atât de dificil să scapi de vechile obiceiuri...

Din fericire, există o mulțime de lucruri pe care le poți face pentru a-ți păcăli mintea să fie mai puțin preocupată de mâncare. Nu este ușor, deoarece atunci când zicem un „Nu!” răsunător mâncării pe care o iubim, ne poate afecta negativ starea de spirit, ceea ce, la rândul său, sporește din nou tentația, ducând la un ciclu vicios de schimbări de dispoziție și gustări care nu se opresțe niciodată.

image

Am pregătit o listă cu câtiva pași pe care îi poți întreprinde chiar astăzi pentru a depăși obstacolul în drum spre un corp mai sănătos și mai subțire:

  1.  Controlează pofta de mâncare prin respectarea unui program de masă. Încearcă să mănânci 5 mese pe zi și să te asiguri că nu omiți niciuna. Proteinele îți sunt cel mai bun prieten tău, care oferă o senzație de sațietate pentru mai mult timp.
  2.  Identifică și elimină factorii de stres care cauzează creșterea poftei de mâncare. Mâncatul pe fond emoțional este provocat de stres, așa că eliminarea acestui factor te va ajuta să obții succes.
  3.  Scapă de alimentele de care ți-e poftă. Fie că este vorba de chipsuri, înghețată, biscuiți sau ciocolată - oricare ar fi plăcerea ta vinovată, este timpul să te desparți de ea. Mâncarea care nu se vede, se uită!
  4.  Bea multă apă! Uneori creierul nostru confundă foamea cu setea, deci asigură-te că menții corpul hidratat pe tot parcursul zilei - poate reduce poftele alimentare.
  5.  Dormi suficient. Privarea de somn perturbă hormonii foamei, deci nu subestima puterea unui somn bun de 7-8 ore în fiecare zi.
  6.  Acordă atenție deosebită stilului de viață. Cu toții suntem creaturi ai obișnuinței, deci este esențial să schimbăm în mod conștient atenția atunci când apar pofte. Mergi pe alt drum spre locul de muncă pentru a evita acea minunată brutărie franceză. Sună un prieten sau fă o sesiune scurtă de yoga când simți că te cheamă frigiderul înainte de culcare.

Dieta cu sirtuină

Există multe alte strategii și diete care merită încercate, chiar și una care recomandă consumul de ciocolată neagră, vin roșu, varză furajeră, fructe de pădure și cafea. Potrivit creatorilor dietei, așa-numitele „sirtfoods” stimulează „genele slăbirii” și te ajută să slăbești.

Este delicios, dar dacă nu ești gata să pariezi pe o dietă bazată pe Cabernet Sauvignon și varză furajeră, există o altă opțiune disponibilă, una care stimulează în mod similar adiponectina (hormonul slăbirii), veriga lipsă pentru oricine încearcă să slăbească.

Activează hormonul slăbirii

Cele 4 ingrediente principale din AdipoSlim EXTREME activează grăsimea maro - grăsimea responsabilă de termogeneză (arderea grăsimilor pentru a genera căldură). Făcând acest lucru, transformă corpul într-o mașinărie de ardere a grăsimilor! În plus, pe lângă arderea grăsimilor, formula noastră puternică previne și creșterea celulelor adipoase, pentru un corp subțire și modelat!

Produsul acționează perfect în combinație cu HungerBlock EXTREME, care este adevărata vedetă, fiind un inhibitor revoluționar al apetitului care poate oferi rezultate semnificative în slăbire în câteva săptămâni! Vrei să știi cum funcționează?

Capsulele informează creierul că nu-ți mai e foame, drept rezultat consumi cu până la 600 kcal mai puține pe zi. În ciuda aportului mai mic de calorii, masa musculară și nivelul de energie nu sunt afectate!