Postul intermitent sau cum să mănânci tot ce îți dorești

Postul intermitent nu este o simplă dietă, ci un model de alimentație: nu este vorba doar de ceea ce mănânci, dar și când mănânci (și când nu). Se pare că am descoperit secretul pentru obținerea unui corp suplu. Cum? Citește mai departe.

image

Probabil o faci deja

Într-un fel sau altul, postul intermitent a fost practicat de-a lungul istoriei. Ceea ce înseamnă că probabil îl practici fără să-ți dai seama. Dacă timpul dintre cină și micul dejun este de obicei de aproximativ 12-14 ore, ești aproape acolo!
Eficacitatea acestui tip de alimentație depinde de durata postului. Tinde spre un minim de 15 ore (sau 18 sau 20), pe măsură ce progresezi. Dar succesul tău va depinde, de asemenea, de 2 factori cruciali.


Factorul 1

Primul pas în a nu mânca timp de 18 ore este ... să nu mănânci timp de 18 ore. După cină nu mai trebuie să mănânci nimic până la micul dejun. Dar știm cu toții că poftele cele mai mari apar seara! Există oare o soluție?


Garcinia Cambogia
Este un fruct care are efect uimitor asupra poftelor și apetitului: le diminuează! Avându-l ca aliat îți vei mări șansele de succes, dar într-un mod absolut natural. E mai puțin probabil să cedezi poftelor, atunci când ele lipsesc cu desăvârșire!


Factorul 2

Este somnul. Surprinsă? Nu fi. Cercetările au arătat că persoanele care se odihnesc suficient au mai mult auto-control și fac alegeri mai sănătoase în ceea ce privește alimentația. Vitamina B, vitamina C și colina sunt un ajutor indispensabil pentru un somn bun. Ce zici de un ceai de melisă?


Dar de o băutură care le combină pe toate cele menționate mai sus, și chiar mai mult?


NightBurn XXL

Tocmai ai găsit modalitatea perfectă pentru a garanta succesul în postul intermitent! Datorită garciniei cambogia, NightBurn XXL are grijă să anihileze poftele ce apar seara. Grație ingredientelor sale calmante (vitamina B, vitamina C, melisa) îți asigură un somn de calitate. Și nu este tot - va optimiza procesele de ardere a grăsimilor pe timpul nopții, cel mai bun și mai eficient moment al zilei pentru a arde grăsimea!


O singură băutură cu gust plăcut, consumată după cină îți asigură o slăbire sănătoasă!

Produse pentru tine