image

Experiențele Slimmium parcurse de patru femei

Vrei să-ți atingi mai repede obiectivele de slăbire? Acest pachet s-a dovedit a fi foarte eficient în acest sens - clienții noștri adoră aceste produse!

Citește mai multe

AdipoBurn schimbă vieți. Vezi poveștile din spatele celor mai de succes povești de slăbire .

Unul dintre cele mai sensibile subiecte pentru cei mai mulți dintre noi este grăsimea de pe burtă. A scăpa de grăsime în cel mai eficient mod este, fără îndoială, cel mai greu lucru de făcut. Totul se reduce la mecanismul de supraviețuire încorporat în co

Citește mai multe

Experiențe incredibile de slăbire cu WaterOut, care inspiră pe toată lumea

Am vrut să împărtășim câteva dintre poveștile noastre preferate de-a lungul anilor de la clienții care au folosit bestsellerul nostru, WaterOut în combinație cu alte produse Slimmium.

Citește mai multe
image

Vera: „Am slăbit 7 kg în puțin peste 1 lună!”

Vera, în vârstă de 37 de ani, mamă și gospodină, s-a luptat de mult cu greutatea pe care a dobândit-o în timpul sarcinii cu fiul ei, precum și cu lipsa de energie.

Citește mai multe
image

Află cum a pierdut Beatriz 7 kilograme* în doar 3 săptămâni cu Adio Kilograme de la Slimmium!

Beatriz Santiago este o gospodină și studentă în vârstă de 36 de ani care se luptă cu o greutate în plus de când a început pandemia...

Citește mai multe
image

Riccardo: "Nu-mi mai este rușine să mă arăt oamenilor."

Suntem bucuroși să împărtășim o altă poveste de succes... De data aceasta, Riccardo, clientul nostru fidel Slimmium, ne-a împărtășit cum pierderea kilogramelor nedorite l-a ajutat să devină mai fericit și mai încrezător.

Citește mai multe