Înghețată, băuturi...a venit timpul să revenim în formă după vară

Vara s-a încheiat prea curând. Anul acesta, probabil, nu am reușit să călătorim mult, dar acest lucru nu ne-a împiedicat să întâminăm toamna plini de energie nouă și amintiri frumoase.

Dar ce să facem dacă pe lângă amintirile frumoase, ne-am ales și cu niște kilograme în plus? Admite, câtă înghețată ai mâncat în această vară? E ok, am încetat să le numărăm, dar acum este timpul să revenim la realitate și în formă!

image

Vara - anotimpul relaxării

Ai muncit din greu pentru a obține corpul perfect de plajă, nu? Dar vara este momentul ideal pentru a te relaxa și bucura de plăcerile vieții, nu? ;-) Cine-și poate refuza o înghețată? O bere sau un cocktail cu prietenii...

Un nou început

Din păcate, toate aceste plăceri au și consecințe. Și în această situație este vorba despre kilogramele în plus (da, cele de care ai reușit să scapi primăvara cu atâta efort) și un corp plin de toxine. Dar nu te îngrijora, septembrie este luna perfectă pentru un nou început!

De ce avem nevoie să ne detoxifiem?

Din cauza substanțelor nocive care pătrund în corpul nostru cu alimentele consumate, substanțele chimice și produsele cosmetice, corpul nostru este supraîncărcat, ceea ce reduce eficiența și încetinește activitatea organelor (în special a ficatului, care este responsabil de eliminarea toxinelor). Iar când corpul este supraîncărcat, nu numai că nu funcționează corect, începem să depunem și kilograme.

Da, e adevărat...în curând vom purta doar pantaloni și pulovere largi, așa că de ce să ne facem griji...

Dar vara revine în 8 luni, oare nu ar fi înțelept să ne gândim la silueta noastră acum, în loc să așteptăm ultima clipă și apoi să plângem în fața oglinzii, cu o lună înainte de vară?

Ba mai mult! Cred că nu trebuie să-ți reamintim că un corp sănătos rezistă și se apără mai bine împotriva bolilor, nu?

Ce să mănânci și să bei pentru o detoxifiere de succes?

În primul rând, te sfătuim să nu mai consumi alimente grele, prăjite, sărate, care conțin multe grăsimi, zahăr și alcool. Încearcă să urmezi o dietă sănătoasă și echilibrată. Ca să-ți ajuți corpul, consumă și ceaiuri detoxifiante de plante care te vor ajuta să-ți cureți corpul. Nu în ultimă instanță, bea multă apă (dar nu rece).

Ce alimente să consumi?

Fructe și legume proaspete de sezon: acestea vor oferi corpului toate vitaminele și mineralele de care are nevoie. Alege fructe și legume ecologice care nu vor aduce mai multe toxine în corpul tău.

Proteine slabe: carne albă (pui și curcan), pește (ton, cod, somon), iaurt cu conținut scăzut de grăsimi (în special iaurt grecesc). Sunt perfecte pentru definirea mușchilor.

Cereale integrale: Pâinea și pastele nu sunt neapărat un interzise în timpul detoxifierii. Consumă-le în moderație și alege făină integrală de grâu, deoarece e mai nutritivă. Desigur, evită pâinea și alte alimente din făină albă.

Grăsimi sănătoase: optează pentru ulei de măsline pentru a-ți condimenta mâncarea. Consumă avocado care e bogat în acizi grași sănătoși, este delicios în piureuri și se întinde perfect pe o felie de pâine integrală. Pentru o gustare rapidă, poți mânca o mână de nuci (migdale, alune).

Multe fibre și proteine!

Pentru a ajuta organismul să elimine toxinele, fibrele sunt esențiale: ele se leagă de toxine și le elimină din corp. De asemenea, reglează și accelerează digestia și prelungesc senzația de sațietate.

Încearcă CiderCleanse EXTREME

CiderCleanse EXTREME: capsule puternice pentru slăbire și curățarea organismului cu unul din cel mai ridicat conținut de oțet din cidru de mere de pe piață:

  • Acțiune super puternică în 3 etape: ajută la eliminarea grăsimii din ficat, elimină toxinele din intestin și promovează pierderea în greutate
  • Reglează nivelul zahărului din sânge pentru a preveni depozitarea grăsimilor și promova pierderea de grăsime, în special în zona taliei
  • Suport 5 în 1: cu turmeric, ghimbir, crom și piper alb pentru un efect maxim
  • Bonus suplimentar: acțiune antiinflamatoare și suport imunitar

Combină CiderCleanse EXTREME cu băutura naturală drenantăWaterOut EXTREME, un arzător de grăsime nocturn unic care în același timp detoxifică ficatulNightBurn EXTREME, cel mai bun arzător de grăsimi FatBurn EXTREME, cele mai bune capsule pentru arderea grăsimilor abdominale AdipoSlim EXTREME, toate într-un pachet complet pentru a curăța corpul, a pierde în greutate și a te bucura de energie infinită pentru a face față provocărilor zilnice!

Produse pentru tine