Cum să echilibrezi nivelul de estrogen pentru a slăbi

Dacă îți este greu să scapi de grăsimea de pe șolduri, coapse și fese, s-ar putea să fie nevoie să verifici nivelul estrogenului!

Citește mai multe

Cum să slăbești în perioada menopauzei

Gestionarea greutății poate deveni mai dificilă pentru femei pe măsură ce se apropie de menopauză sau chiar mai devreme! Dacă înaintarea în vârstă și schimbările hormonale par să se te afecteze, avem un mic secret pentru tine...

Citește mai multe

Iată de ce este necesară detoxifierea ficatului pentru a slăbi

Află cum este afectată greutatea de un ficat supraîncărcat și ce se poate face pentru a susține sănătatea ficatului și a stimula slăbirea.

Citește mai multe

7 semne ale unei tiroide lente

Creșterea bruscă în greutate poate fi un semn al unei tiroide lente dacă este însoțită de oboseală, piele uscată și constipație.

Citește mai multe

De ce este dieta keto atât de eficientă pentru a slăbi

Principalul motiv pentru care oamenii aleg de obicei să urmeze o dietă keto este slăbirea. Potrivit unor studii, dieta keto este mai eficientă pentru a slăbi decât o dietă cu conținut scăzut de grăsimi.

Citește mai multe

Laptele cu turmeric care ajută la slăbit

Turmericul, așa-numitul condiment de aur, este cunoscut încă din antichitate pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Nutriționiștii sunt de acord că, în combinație cu o dietă sănătoasă, are un efect major asupra întregului organism.

Citește mai multe