Modelează-ți corpul în 30 zile

Dorința de a arăta mereu bine o știe fiecare din noi. Dacă dorești să-ți modelezi rapid silueta astfel încât să întorci toate privirile în noua ta rochie, urmează acești 4 pași.

image

Dacă vei urma această rutină zilnică în următoarele 30 zile, cu siguranță vei vedea rezultatele efortului tău. Începe acum ca să obții un corp de invidiat:

1. Pune-ți rochia preferată într-un loc vizibil

Pentru a menține motivația, este bine să ții obiectivul mereu la vedere. Așa că pune-ți rochia preferată într-un loc vizibil pentru a o vedea în permanență. În acest fel, îți vei crește șansele de succes în următorii pași.

2. Apa - cea mai importantă în slăbire

Dacă încă nu o știai, apa este fundamentală pentru viața noastră, deoarece organismul are nevoie de ea pentru a desfășura procesele vitale și, de asemenea, este esențială pentru pierderea în greutate. Dacă te hidratezi corespunzător, sporești de asemenea abilitățile de a gândi, de a lucra, de a te antrena mai intensiv, de a elimina toxinele din organism...dar cel mai important - reduci senzația de foame. Hidratarea insuficientă ne crește pofta de mâncare.

3. 8 ore de somn = esențial

Dacă amâni frecvent ora de culcare, consecințele nu se vor lăsa așteptate. Corpul nostru intră într-o criză și se ține de grăsimea acumulată sau kilogramele pe care vrem să le pierdem. Prin urmare, asigură-te că oferi corpului cel puțin 8 ore de somn și, astfel, permite-i să ardă grăsimea (ca să nu menționăm că arăți mai bine după o odihnă bună ; -)).

4. Spune adio grăsimilor și caloriilor cu ajutorul pachetului ADIO, Kilograme!

Acest pachet oferă tot de ce ai nevoie pentru a scăpa de kilogramele în plus și odată pentru totdeauna! Combinația dintre cele mai vândute produse Slimmium te ajută să rămâi focusat și să nu pierzi obiectivul din vizor atunci când slăbești.

Beneficiile pachetului ADIO Kilograme:

  • Arde cu 24%* mai multă grăsime
  • Reduce circumferința taliei cu 7,5 cm* și a șoldurilor cu 6 cm*
  • Previne acumularea de grăsimi
  • Suprimă atacurile de foame și poftele ce apar seara, în fața televizorului

Sculptă-ți corpul în 30 zile! Începe acum!

*[Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.]

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-68%
Preț special 159,00  RON Preț obișnuit 497,00  RON
Vezi produsul