7 semne ale unei tiroide lente

7 semne ale unei tiroide lente

Multe persoane nu au nici cea mai mică idee despre dezechilibrele hormonale din corpul lor, dar șansele ca hormonii tăi să fie dezechilibrați sunt destul de mari, mai ales dacă te îngrași în mod inexplicabil sau dacă te chinui să slăbești silueta în formă de dreptunghi. 

Dacă la acestea se adaugă oboseala și epuizarea, s-ar putea să te confrunți cu ceva mai mult decât un program încărcat și lipsa activității fizice. O tiroidă lentă poate provoca o serie de simptome care pot afecta nivelul de energie, metabolismul și greutatea. 

Identificarea semnelor unei tiroide lente este primul pas pentru a obține ajutorul necesar. Citește mai departe pentru a afla cum să recunoști dacă tiroida ta nu funcționează atât de eficient pe cât ar trebui și ce poți face pentru a o readuce pe calea cea bună.

image

Când glanda tiroidă nu funcționează corect

Tiroida este o glandă în formă de fluture care se află în partea de jos a gâtului și produce hormoni tiroidieni - tiroxină și triiodotironină. Acești doi hormoni reglează metabolismul organismului și determină rata de ardere a energiei. În cele din urmă, tiroida face ca totul să se miște și să prindă viață! 

Dacă tiroida funcționează bine, totul va fi bine și vei avea destulă energie pentru a trece peste zi. Dar, uneori, nu funcționează optim și devine leneșă, neproducând suficienți hormoni. Deoarece acest lucru încetinește fiecare sistem important din organism, bunăstarea generală se deteriorează. Iată care sunt semnele revelatoare ale unui nivel insuficient de hormoni tiroidieni.

1. Tot ce vrei să faci e să dormi 

Fără un nivel adecvat de hormoni tiroidieni, nivelul de energie este dezechilibrat și sarcinile zilnice sunt mai greu de îndeplinit. 

2. Gândurile tale sunt rătăcite

Din cauza unei scăderi a energiei și a stării de sănătate, resimți în mod regulat ceață cerebrală și întâmpini dificultăți în a te concentra asupra oricărui lucru pentru perioade lungi de timp. 

3. Pielea ta este uscată precum hârtia de șmirghel 

Celulele pielii pierd semnalele de creștere de la hormonii tiroidieni, ceea ce înseamnă că nu există o reînnoire regulată. Acest lucru duce la uscarea, pruritul și descuamarea pielii.

4. Îți cade mai mult păr

Precum celulele pielii, foliculii de păr pot înceta să se mai regenereze, ceea ce duce la căderea excesivă a părului. Nu uita că și alte dezechilibre hormonale pot provoca o cădere neașteptată a părului. 

5. Colonul tău pare să fie în vacanță

Aceasta este o altă parte a corpului care își încetinește funcția pe măsură ce producția de hormoni tiroidieni scade. Se instalează constipația și vizitele la toaletă sunt mai neregulate.

6. Te simți ca și cum ai fi alergat la maraton 

Un metabolism încetinit înseamnă că organismul începe să se bazeze pe catabolism - descompunerea mușchilor și a altor țesuturi pentru energie. Acest lucru duce la slăbiciune și durere în organism. 

7. Valoarea indicată de cântar crește, în pofida dietei 

Un metabolism încetinit scade ritmul arderii grăsimilor și al digestiei, ceea ce duce la o acumulare de grăsime în tot corpul, de care este greu de scăpat.

De ce nu poți slăbi având o tiroidă lentă

O tiroidă lentă perturbă metabolismul, îl încetinește, determinând arderea mai redusă a caloriilor, chiar și în repaus, ceea ce îngreunează procesul de slăbire. Acesta este un coșmar pentru oricine încearcă să slăbească. 

Oricât de mult te-ai strădui, oricât de mult ai ține dietă și te-ai antrena în fiecare zi... Corpul acționează în detrimentul tău.  

Nu lăsa tiroida să îți controleze viața și greutatea! Poți câștiga această bătălie cu o combinație corectă de dietă, exerciții fizice și suplimente pentru echilibrarea nivelului hormonilor tiroidieni.

Preia controlul asupra greutății tale cu ajutorul Thyroid Slimming Support

Slăbirea în cazul unei tiroide lente este o bătălie pe care nu ar trebui să o duci singură! Thyroid Slimming Support ar putea fi soluția de slăbire pe care o căutai, deoarece este special conceput pentru a oferi sprijin tiroidian și pentru a ajuta la echilibrarea hormonilor tiroidieni, astfel încât să reușești să slăbești cu succes acel corp în formă de dreptunghi.

Prin susținerea sănătății funcției tiroidiene, acest supliment poate contribui la îmbunătățirea metabolismului, permițând arderea mai multor calorii chiar și în stare de repaus. Formula a fost optimizată pentru a ajuta la menținerea sănătății părului și unghiilor și pentru a îmbunătăți concentrarea mentală

De reținut că slăbirea este un proces gradual și este important să fii consecvent în eforturile tale. Cu toate acestea, suntem încrezători că vei reuși să reglezi cu succes funcția tiroidiană și să-ți atingi obiectivele de slăbire într-un timp scurt.

Verifică oferta specială Thyroid Slimming Support și începe să vezi, în sfârșit, progresul pe corpul tău!