Slăbește primăvara în 3 pași

Iarna aproape s-a sfârșit, este momentul să elimini toxinele din corp și de ce nu să pierzi și câteva kilograme. Primăvara este momentul ideal pentru a face acest lucru.

image

Vrei să slăbești până la concediul din vară? Atunci acum este cel mai bun moment să începi!

Pasul 1- detoxifierea

Este esențial să pregătești corpul înainte de orice cură de slăbire. Activitatea enzimelor hepatice este importantă pentru a avea un metabolism funcțional. Acest enzime vor neutraliza toxinele și le vor transforma astfel încât să poată fi eliminate.

Ajută-ți corpul să elimine toxinele mai repede și pregătește-l pentru slăbire cu CiderCleanse EXTREME


Pasul 2- eliminarea excesului de apă

Eliminarea excesului de apă este un pas important deoarce un corp care reține apă nu va reuși să piardă în greutate, în plus odată cu excesul de apă se vor elimina și toxinele. Combinația de plante precum sunt  anghinarea, armurariul, coada calului și pătrunjelul este ideală pentru un drenaj perfect și menținerea funcției ficatului.

Această combinație de plante se regăsește în noul și mai puternicul WaterOut Extreme. Acesta reduce balonarea și umflarea membrelor și feței. Rezultatele sunt vizibile după câteva zile de utilizare.


Pasul 3- eliminarea depozitelor de grăsime

Al treilea pas este promovarea arderii grăsimilor și reducerea grăsimilor de la nivelul abdomenului. Este dovedit științific că hormonul adiponectina contribuie semnificativ la arderea grăsimilor, de aceea este esențială stimularea producției acestui hormon.

Produsul AdipoSlim va stimula în mod natural și fără efecte secundare producția de adiponectină, iar ca urmarea grăsimile abdominale se vor reduce la jumătate.


Sfat suplimentar

Pentru a optimiza pierderea în greutate, evită gustările nesănătoase, limitează consumul de zahăr și grăsimi nesănătoase, fă zilnic un minim de activitate fizică, măcar 30 de minute de plimbare.

IMPORTANT:  Suplimentele alimenatre Slimmium sunt naturale, dovedite clinic că funcționează și fără efecte secundare.