Este posibil să slăbești cu L-carnitină?

Adesea, chiar dacă urmezi o dietă sănătoasă și petreci ore întregi la sală, nu poți obține rezultatele pe care le dorești...Poate tot de ce ai nevoie este un impuls suplimentar - L-carnitina.

image

Ce este L-carnitina?

În primul rând, trebuie să știi că L-carnitina nu este un stimulant, ci o substanță naturală sintetizată de organism. Se produce în ficat și rinichi înainte de a fi depozitată în mușchii scheletici, inimă, și creier.

Deși este sintetizată de corpul nostru, dieta neechilibratăefortul crescut și înaintarea în vârstă pot încetini producția l-carnitinei.

Carnitina: rolul său esențial în eliminarea grăsimilor

Sarcina principală a L-carnitinei este transportarea grăsimilor consumate (mai precis, acizii grași cu lanț lung) la partea celulară responsabilă de arderea grăsimilor, mitocondriile, numite și "fabrica de energie" a celulei. Rezultatul: organismul arde grăsimile (în loc să le stocheze).
L-carnitina este de asemenea necesară pentru a menține co-enzima A (o sursă de energie utilizată în timpul activității fizice), ceea ce înseamnă că l-carnitina crește performanța sportivă și astfel arde mai multe calorii.
Așadar, mai multă L-carnitină înseamnă mai puțină grăsime stocată.

4 tipuri de L-carnitină

Există diferite forme de L-carnitină - nu toate sunt potrivite pentru toată lumea.
  • Acetil-L-Carnitină (efecte antidepresive),
  • Propionil-L-Carnitină (potrivită pentru persoanele cu probleme la nivelul circulației sangvine),
  • D-Carnitina - este izomerul D ineficient al carnitinei care previne și utilizarea naturală a l-carnitinei,
  • L-Carnitina L-Tartratnumită și L-carntină pură - Cel mai utilizat supliment în antrenamente datorită ratei sale de absorbție rapidă. Este cunoscut pentru beneficiile sale de slăbire, dar și pentru accelerarea recuperării musculare și reducerea durerii post-antrenament.

Alege doar cele mai bune suplimente alimentare!

Deoarece tocmai ai aflat că L-Carnitina există sub diferite forme, fii atent la alegerea suplimentelor alimentare. Forma l-tartrat este cea mai potrivită pentru îmbunătățirea metabolismului grăsimilor și stimularea arderii caloriilor.
Produsul nostru L-Carnitine Pure 500e produs pe bază de Carnipure: cea mai pură formă de L-carnitină L-tartrat, fabricată în Elveția. Supliment natural compatibil și cu o dietă vegană. Fără gluten, OMG, lactoză, conservanți sau coloranți adăugați.
Beneficiile sale:
  • Facilitează metabolismul acizilor grași și producerea energiei
  • Combinația perfectă de ingrediente pentru rezultate optime
  • Cea mai pură formă de L-carnitină de calitate elvețiană
  • Potrivit și pentru vegani