image

Nika: „Sunt în formă și arăt ca o femeie de 30 de ani, deși am depășit cu mult vârsta de 40 de ani.“

Pachetul Adio, kilograme! a ajutat-o pe Nika să adopte un nou stil de viață și o siluetă impecabilă care o face să se simtă mult mai tânără!

Citește mai multe
image

10 sfaturi pentru a slăbi înaintea verii 2023

Sfaturi utile pentru atingerea obiectivelor de slăbire înainte de vară. Exercițiile fizice, dieta și grija de sine sunt importante - citește mai departe pentru a afla mai multe!

Citește mai multe
image

Când am auzit despre acest simplu procedeu pentru activarea arderii grăsimilor, a trebuit să îl încerc! Acum am slăbit 11* kg și în sfârșit mi-am recăpătat încrederea în mine - la 41 de ani!

Îmi amintesc ziua în care m-am aranjat pentru a lua cina cu soțul meu la aniversarea noastră. Totul a fost bine până când am început să mă îmbrac și a trebuit să îmi strâng rochia în talie.

Citește mai multe
image

Cum să echilibrezi nivelul de estrogen pentru a slăbi

Dacă îți este greu să scapi de grăsimea de pe șolduri, coapse și fese, s-ar putea să fie nevoie să verifici nivelul estrogenului!

Citește mai multe
image

Cum să slăbești în perioada menopauzei

Gestionarea greutății poate deveni mai dificilă pentru femei pe măsură ce se apropie de menopauză sau chiar mai devreme! Dacă înaintarea în vârstă și schimbările hormonale par să se te afecteze, avem un mic secret pentru tine...

Citește mai multe
image

Iată de ce este necesară detoxifierea ficatului pentru a slăbi

Află cum este afectată greutatea de un ficat supraîncărcat și ce se poate face pentru a susține sănătatea ficatului și a stimula slăbirea.

Citește mai multe