image

Mari a slăbit cu programul nostru de 30 de zile

În ciuda ritmului ei de viață ocupat, Mari a reușit să slăbească și să își îmbunătățească starea cu Slimmium. Citește în continuare pentru a afla mai multe despre experiența ei!

Citește mai multe
image

Pregătește-ți silueta pentru vara 2022

Este iunie, adică luna în care trebuie să începi să te ocupi de silueta ta de vară! Este nevoie de ceva timp pentru ca străduința să fie observată, dar dacă începi imediat, ești la jumătatea drumului spre a fi gata să ajungi pe plajă la vară.

Citește mai multe
image

Experiențele Slimmium parcurse de patru femei

Vrei să-ți atingi mai repede obiectivele de slăbire? Acest pachet s-a dovedit a fi foarte eficient în acest sens - clienții noștri adoră aceste produse!

Citește mai multe
image

5 lucruri cu adevărat eficiente în eliminarea celulitei

Descoperă cele mai bune sfaturi despre cum să obții o piele mai fină, mai fermă și să reduci aspectul de coajă de portocală!

Citește mai multe
image

Slăbirea eficientă – caloriile sunt actorii principali!

Probabil ai auzit de regula 80:20. Se aplică la pierderea eficientă în greutate și înseamnă că succesul este făcut din 80% alimentație și 20% exerciții fizice.

Citește mai multe
image

Limitarea acumulării de kilograme în timpul iernii - este posibilă!

Există o modalitate care te poate ajuta să reduci la minimum îngrășarea în această perioadă hedonistă a anului, așa că citește mai departe pentru a afla ce ar trebui să fie în fruntea listei de rezoluții!

Citește mai multe