Slăbirea eficientă – caloriile sunt actorii principali!

Probabil ai auzit de regula 80:20. Se aplică la pierderea eficientă în greutate și înseamnă că succesul este făcut din 80% alimentație și 20% exerciții fizice.

Te surprinde asta? Continuă să citești pentru a afla mai multe.

image

Nutriția este cheia

Când începi călătoria pentru pierderea în greutate, trebuie să reții că, rezultatul este o combinație atât de nutriție, cât și de exerciții fizice, dar aportul alimentar este cel mai important în această ecuație.

Indiferent de preferința ta in ceea ce privește dieta, asigura-te că este echilibrată și rămâi la alimente întregi, neprocesate, inclusiv proteine slabe, legume și fructe. Nu uita să incluzi grăsimi în dieta – nu numai că unele dintre vitamine sunt solubile în grăsimi, dar și grăsimile nesaturate te vor menține sătul mai mult timp. De asemenea, încearcă să incluzi cât mai multe schimbări sănătoase în planul tău de dietă. Este în regulă să începi ușor (și nu trebuie să fie chipsuri de varză!).

Ce zici să-ți începi dimineața cu un castron de fulgi de ovăz delicios în loc de granola? Sau alegerea cerealelor integrale în locul cerealelor rafinate. Poate să-ți schimbi pastele cu tăiței de dovlecei proaspeți sau să-ți garnisești salata cu năut prăjit în loc de crutoane de pâine?

Dacă nu ai făcut-o încă, asigură-te că spui „nu, mulțumesc” sucurilor acidulate și altor băuturi dulci în favoarea apei.

Acestea sunt doar câteva idei pentru început.

Trucuri pentru a învinge poftele

Este esențial să planifici mesele. Astfel, te asiguri că dieta ta este hrănitoare și echilibrată, dar poți și preveni consumul alimentar și evita opțiunile nesănătoase.

Oricum poți să păstrezi o gustare sănătoasă la îndemână dacă foamea va apărea.

Revizuiește-ți planul de dietă și optează pentru alimente integrale și bogate în fibre (fasole, fructe și legume), alimente bogate în proteine (carne, pește, tofu, nuci...) pe care corpul tău le va digera lent și te va face să te simți satul – din nou , mai puține pofte.

Bea niște apă. De multe ori credem că ne este foame, când de fapt ne este sete.

De asemenea, ar trebui să iei în considerare includerea produselor cu un ingredient superstar Garcinia Cambogia, ca principal ingredient activ (acid hidroxicitric - HCA), are un efect triplu: reduce pofta de mâncare, previne depozitarea de noi grăsimi în organism și induce pierderea în greutate.

Continuă să te miști!

Arderea cât mai multor calorii este scopul final atunci când încercăm să slăbim. Continuă să te miști – orice activitate este importantă! Mersul pe jos ar putea fi una dintre cele mai ușoare moduri de a fi activ. Adaugă un ritm alert și ești pe drumul cel bun.

Mai multe vești bune: poți chiar să arzi calorii acasă sau să faci treburi – făcând diferite treburi prin casă, tunzând gazonul, urcând scările și chiar la cumpărături. Aparent, este posibil să arzi oriunde între 100-300 de calorii pe oră făcând treburile casnice, dar bineînțeles totul depinde de tipul de activitate și vigoarea cu care o faci.

Fă cunoștință cu Kiloshred

Pentru a te ajuta să obții rezultatele mai repede, am creat Kiloshred. Acesta abordează toate problemele importante:

  • stimulează metabolismul

  • ajută la arderea grăsimilor si

  • controlează aportul de calorii reducând poftele și blocând absorbția caloriilor și

  • combate retenția de apă (la revedere umflături și balonare).

Dacă sună convingător, așteptă și vezi rezultatele uimitoare - abia așteptăm să auzim povestea ta de succes!