Cum să slăbești în perioada menopauzei

Gestionarea greutății poate deveni mai dificilă pentru femei pe măsură ce se apropie de menopauză sau chiar mai devreme! Dacă înaintarea în vârstă și schimbările hormonale par să te afecteze, avem un mic secret pentru tine...

image

Creșterea în greutate în această etapă a vieții poate fi prevenită, dar scăderea greutății este pe deplin posibilă cu ajutorul câtorva schimbări în stilul de viață. În plus, avem un produs excelent pentru ameliorarea simptomelor menopauzei, care te va ajuta să pornești și să-ți controlezi greutatea.

Cum poate fi afectată greutatea la menopauză

Când o femeie nu a mai avut ciclu menstrual timp de 12 luni, ea este oficial la menopauză. Cu toate acestea, chiar înaintea acestui moment, organismul suferă o schimbare hormonală majoră în timpul unei perioade numite premenopauză, care poate începe cu până la 10 ani înaintea menopauzei.

În ambele cazuri, există un declin al hormonilor de reproducere. Îndeosebi scăderea nivelului de estrogen este îngrijorătoare, deoarece acest hormon controlează atât sănătatea reproducerii, cât și metabolismul, starea de spirit și chiar locul în care organismul stochează grăsimile. În mod normal, grăsimea este depozitată în zona abdominală, determinând forma de măr a siluetei.

Conjugarea modificărilor hormonale și a procesului natural de îmbătrânire generează o reducere a masei musculare, ceea ce înseamnă mai puține calorii arse și o creștere în greutate. Și toate acestea înainte ca celelalte simptome ale (pre)menopauzei să aibă un impact asupra organismului.

Dacă te confrunți cu noi provocări legate de greutate, MenoPause Slimming Support te poate ajuta să obții fizicul dorit, ținând cont de profilul tău hormonal!

Cum afectează simptomele (pre)menopauzei creșterea în greutate

Menopauza poate provoca o serie de simptome care contribuie, de asemenea, la creșterea în greutate. Printre cele mai frecvente se numără:

  • probleme de somn,
  • transpirații nocturne,
  • schimbări de dispoziție,
  • metabolism lent.

Adevărul este că toate aceste simptome pot cauza creșterea în greutate de la sine. Transpirațiile nocturne pun la grea încercare corpul în timpul nopții și este posibil să nu reușești să dormi suficient - pe lângă faptul că nu dormi bine.

Dar știai că o singură oră în plus de somn de calitate este asociată cu consumul a 270 de calorii mai puțin pe zi**?

Totodată, modificările hormonale pot provoca schimbări de dispoziție și suntem siguri că nu este nevoie să ți se spună că atunci când ești obosită și irascibilă, de obicei îți este destul de foame și nu alegi cele mai sănătoase alimente.

Este important ca femeile să fie conștiente de aceste schimbări și să facă un efort pentru a gestiona aceste simptome și pentru a-și menține greutatea sănătoasă. Permite-ne să îți oferim sprijinul pentru a trece prin suișurile și coborâșurile (pre)menopauzei, astfel încât să te simți din nou bine în pielea ta și în același timp să îți gestionezi greutatea.

MenoPause Slimming Support abordează aceste simptome și ameliorează disconfortul, contribuind în același timp la slăbire.

Protejează echilibrul organismului tău!

Urmând o dietă sănătoasă și echilibrată și făcând exerciții fizice în mod regulat în această perioadă a vieții, poți aborda în mod eficient simptomele menopauzei, îți poți menține masa musculară și metabolismul sănătos, poți preveni creșterea în greutate și poți slăbi.

Îți recomandăm suportul complementar cu suplimente nutritive de înaltă calitate, cum ar fi MenoPause Slimming Support. Acest remediu pentru simptome multiple te ajută să depășești mai ușor (pre)menopauza prin:

  • reducerea simptomelor premenopauzei și menopauzei de 2*x;
  • stimularea digestiei;
  • îmbunătățirea somnului;
  • reducerea bufeurilor și transpirațiilor nocturne**;
  • facilitarea gestionării greutății.

Alege MenoPause Slimming Support pentru o talie mai subțire și mai multă încredere - acum la un preț special!

*Efectele utilizării produsului pot varia în funcție de individ și pot fi diferite de cele descrise pe site.

**Surse:

  1. Chai, Carmen, et al. “Can Sleeping More Help You Lose Weight?” EverydayHealth.com, 9 Feb. 2022, https://www.everydayhealth.com/weight/sleeping-extra-hour-linked-to-eating-fewer-daily-calories-study-shows/#:~:text=To%20be%20more%20successful%20when,per%20day%20without%20even%20trying.

  2. Heyerick, Arne, et al. “A First Prospective, Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Study on the Use of a Standardized Hop Extract to Alleviate Menopausal Discomforts.” Maturitas, vol. 54, no. 2, 2006, pp. 164–175., https://www.maturitas.org/article/S0378-5122(05)00282-3/fulltext

Produse pentru tine