Oferă suport sistemului imunitar în această iarnă!

Nu ar fi frumos dacă toamna ar dura puțin mai mult anul acesta? Sigur, iarna are farmecul său, dar este și cea mai dificilă parte a anului pentru sistemul nostru imunitar și necesită o pregătire.

image

Consolidarea sănătății și a sistemului nostru imunitar în orice mod posibil este o necesitate (cu atât mai mult în situația actuală de COVID-19!), dar pentru că este mai ușor de zis decât de făcut, de ce să nu folosești acest ghid util pentru a te înarma cu cunoștințele și produsele care îți vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie în lunile următoare.

Urmează o dietă sănătoasă și echilibrată

Oferă atenție deosebită la ce mănânci și adăugă în dietă fructe, legume, cereale integrale, lapte și lactate cu conținut scăzut de grăsimi, carne slabă, pește, fasole, ouă și nuci. Evită zahărul, sarea și grăsimile nesănătoase și asigură-te că nu depășești aportul zilnic de calorii necesar. Sunt elementele de bază pe care le știm cu toții!

Antrenează-te regulat

Fă cel puțin 150 minute de activitate fizică moderată pe săptămână. Acest obiectiv realizabil va face minuni pentru corpul și mintea ta, așa că începe chiar astăzi! Orice activitate fizică este potrivită: mergi la o plimbare lungă în natură, dacă poți, folosește sala de sport online gratuită sau plimbă câinele (al tău sau al vecinului) de câteva ori pe săptămână. Optează pentru urcatul scărilor, ridică greutăți și petrece mai puțin timp pe canapea.

Dormi suficient

Corpul și mintea se recuperează în timpul somnului, așa că asigură-te că dormi aproximativ 7-8 ore în fiecare zi pentru a menține creierul în formă bună. Modul în care te simți în timp ce nu dormi este în multe feluri o reflecție a ceea ce se întâmplă atunci când dormi.

Consumă vitamina D pentru imunitate

Consumul insuficient de vitamina D este o problemă comună și cel mai probabil suferi și tu de ea. Dacă ai o senzație de oboseală, dureri la nivelul oaselor și mușchilor, adesea ești într-o stare de spirit proastă și răcești ușor, ar fi o idee bună să consumi un supliment de vitamina D. Din păcate, nu primim destulă vitamina D din soare și mâncare. Dacă nu ai adăugat încă Vitamina D3 de la Slimmium în dieta ta, acesta este un moment bun pentru a o face.

Detoxifiază-ți corpul

Ficatul este prima noastră linie de apărare împotriva toxinelor, dar nu își poate face treaba bine dacă este suprasolicitat. Îți sună cunoscut: creștere în greutate, în special în jurul abdomenul, energie scăzută după masă, probleme cu digestia, pielea și părul? Știam noi.

Din fericire, extractul nostru puternic de armurariu conținut în capsulele Quick Detox are o biodisponibilitate ridicată (de 10 ori mai mare comparativ cu extractul obișnuit de armurariu), ceea ce înseamnă că este mai eficient în protejarea celulelor împotriva toxinelor.

Obține Vitamina D3 și Quick Detox într-o ofertă excelentă și oferă-i suport sistemului imunitar în această iarnă!