Slăbire direcționată: cum poate funcționa?

"Este posibil să slăbesc doar în zona abdominală?" "Ce suplimente mă vor ajuta să obțin picioare mai subțiri?" "Care este recomandarea ta pentru cineva care vrea să scape de grăsimea de pe brațe?"

Ca specialiști în suplimente alimentare, vă puteți imagina că primim astfel de întrebări aproape zilnic. Echipele noastre de cercetare și dezvoltare a produselor sunt permanent ocupate cu desființarea miturilor răspândite legate de slăbirea țintită.

Contrar credinței populare conform căreia slăbirea direcționată este imposibilă și falsă, studiile confirmă că este cu adevărat fezabilă!

image

Vedetele slăbirii țintite

AdipoBurn EXTREME

Aceste capsule renumite, care conțin extracte de portocală roșie, ardei cayenne și piper negru, împreună cu ceai verde și vitamina B6, au rezultate uimitoare în ceea ce privește combaterea grăsimii abdominale. Studiile arată următoarele rezultate:

  • Reduce grăsimea abdominală cu până la 50%*
  • Reduce dimensiunea taliei cu până la 7,5* cm
  • Reduce dimensiunea șoldurilor cu până la 6* cm
  • Stimulează arderea grăsimilor cu 33%*
  • Stimulează țesutul adipos brun
  • Formulă cu 30% mai puternică!

Oameni din întreaga lume apreciază acest arzător de grăsime unic, deoarece transformă corpul într-o mașinărie de ardere a grăsimilor.

Waist & Leg Slimmer

La fel se întâmplă și cu Slimmium Waist & Leg Slimmer: studiile au confirmat că este posibilă obținerea unei talii mai subțiri și a unor picioare tonifiate cu un singur produs. Iată acțiunea sa de slăbire în cifre:

  • Reduce numărul caloriilor absorbite din alimente
  • Slăbire de până la 2,8 kg în 8 săptămâni*
  • Reduce circumferința taliei (-2,4* cm), a șoldurilor (-1,7* cm) și a coapselor (0,9* cm)
  • Îmbunătățește circulația sângelui
  • Ameliorează senzația de picioare grele și umflăturile 
  • Doza zilnică are un conținut de 40-132 μg de iod (27-88% VNR), prezent în mod natural în algele marine brune

76%* dintre utilizatori au fost mulțumiți de acțiunea sa de scădere a greutății. Aceștia au raportat rezultate excelente în reducerea coapselor și a celulitei, scăpând de senzația de picioare grele și de grăsimea de la nivelul șoldurilor și abdomenului.

Dacă ai un loc de muncă sedentar, te simți adesea stresat(ă) și ești tentat(ă) de gustări în mod regulat, acest produs este pentru tine, fără îndoială.

Datorită unui amestec patentat de alge brune și semințe de struguri (ID-alGTM), foarte puternic, capsulele pot ajuta la micșorarea taliei. De asemenea, produsul poate contribui la modelarea și înfrumusețarea picioarelor datorită extractului de urzică de înaltă calitate, cunoscut pentru îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul picioarelor și pentru ameliorarea senzației de picioare grele.

Obține cele două produse!

Așadar, iată că, deși pare greu de crezut, există o serie de ingrediente naturale care au demonstrat că slăbirea țintită este posibilă - și îți este la îndemână și ție!

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă.

Produse pentru tine

SOLUȚIE COMPLETĂ
-63%
Preț special 189,00  RON Preț obișnuit 507,00  RON
Vezi produsul
ARDEREA GRĂSIMILOR 24/7
-59%
Preț special 85,00  RON Preț obișnuit 209,09  RON
Vezi produsul