Alessandra: " Datorită produselor Slimmium, mi-am recăpătat zâmbetul!

De fiecare dată când primim o părere de la un client mulțumit, suntem mai mult decât entuziasmați. Pentru că succesul tău este și succesul nostru!

Cel mai recent fan al produselor Slimmium este Alessandra Maggiora. La fel ca mulți dintre noi, Alessandra lucrează la birou. Slujba ei, ca a multora dintre noi, este sedentară și o ține la birou timp de 8 ore pe zi, sau chiar mai mult dacă trebuie să lucreze peste program.

image

Având în vedere că Alessandra petrece mult timp la serviciu, în timpul liber încearcă să fie destul de activă: "De obicei fac mult sport (cursuri de spinning, balet, dans) și îmi place foarte mult să fac drumeții în natură".

"În timpul carantinei am început să acumulez kilograme în plus".

Când a fost întrebată cum și-ar descrie corpul, Alessandra a răspuns: "Sunt relativ slabă, dar am tendința de a acumula grăsime în partea inferioară a corpului, în special pe coapse și pe fese. Izolarea, însă, m-a făcut să acumulez câteva kilograme în plus pe tot corpul!".

Și, așa cum se întâmplă adesea, acele câteva kilograme în plus au început să afecteze starea de spirit și încrederea în sine a Alessandrei, făcând-o ușor iritabilă și chiar puțin deprimată uneori.

Și apoi a apărut Slimmium!

Din fericire, Alessandra a dat peste Slimmium pe Facebook. "În timpul izolării comandam des produse online. Înainte de a comanda de pe site-ul vostru, am făcut câteva cercetări și am aflat că firma voastră folosește numai ingrediente naturale și are peste 15 ani de experiență în industria sănătății și a bunăstării. Așa că am plasat prima mea comandă"!

Pentru a-și accelera pierderea în greutate, Alessandra a decis să încerce cel mai puternic diuretic natural de pe piață, WaterOut EXTREME, pe care l-a completat cu NightBurn EXTREME, arzătorul de grăsimi de noapte care suprimă pofta de mâncare, și Slimmiccino, delicioasa cafea de slăbit.

"Am observat primele rezultate după câteva zile".

"În câteva zile, umflarea picioarelor mele a dispărut."

WaterOut elimină până la 27%* din excesul de lichid din corpul tău, așa că nu e de mirare că Alessandra este atât de entuziasmată de rezultate!

WaterOut a ajutat-o cu adevărat pe Alessandra să combată consecințele petrecerii celei mai mari părți a zilei stând jos.

"Mă simt mai ușoară și mai încrezătoare!"

Slimmium a ajutat-o pe Alessandra să-și schimbe viața: "Produsele voastre m-au ajutat cu adevărat să accelerez procesul de slăbire, combinat cu o alimentație sănătoasă și exerciții fizice. Mă simt mai ușoară și mai încrezătoare în corpul meu!" Ce ai putea cere mai mult?

La fel ca Alessandra, și tu poți spune adio kilogramelor în exces, balonării și retenției de apă și poți obține primele rezultate în doar câteva zile! Încearcă WaterOut EXTREME acum la un preț special!


*Efectele produsului pot varia de la persoană la persoană și pot diferi de cele descrise pe site.

Produse pentru tine