Ana: „Mă simt mult mai încrezătoare să port tricouri fără mâneci”

Știai că produsele noastre pentru slăbire te pot face să te simți mult mai bine în propriul corp, chiar dacă nu intenționezi să pierzi în greutate? Acest lucru s-a întâmplat cu Ana, o studentă care a ales produsele Slimmium nu pentru a slăbi în mod special, ci pentru a-și tonifia corpul, a primi doza de motivație ca să fie mai activă și pentru a avea mai multă încredere în sine.

image

„Nu am fost niciodată supraponderală, dar niciodată nu am avut un corp tonifiat și sculptat, ne spune Ana. „Mai ales mi-a fost greu să accept că pielea brațelor atârna, precum și puțina grăsime depusă în jurul șoldurilor și burții. Vara, uram să port rochii și tricouri fără mâneci și purtam întotdeauna pantaloni scurți care erau ceva mai lungi decât la alte fete.”

Scopul ei a fost să-și modeleze corpul și să câștige masă musculară făcând sport, dar a fost o provocare. „Făceam sport chiar și înainte de a consuma produsele, dar nu am văzut niciodată vreo schimbare vizibilă.”

Acesta este motivul pentru care a decis să cumpere produsele noastre. Am întrebat-o: de ce Slimmium? Iar ea ne-a răspuns: „Știam că faceți multe teste clinice înainte de a scoate un produs pe piață. Știam și că folosiți ingrediente naturale. De asemenea, bunica mea a lăudat foarte mult unul dintre produsele voastre pentru detoxifierea ficatului.”

Ea a ales WaterOut EXTREME și AdipoSlim EXTREME, două cele mai vândute produse de slăbire ale noastre, pentru programul său de o lună. A văzut primele schimbări în doar câteva zile*! „Mă simțeam mult mai puțin balonată, apetitul mi-a scăzut și poftele de dulciuri au dispărut complet.”

De asemenea, utilizarea produselor a motivat-o să mănânce alimente mai sănătoase și să ducă un mod de viață mai sănătos în general.

„Cel mai important lucru pentru mine a fost sentimentul că pot să o fac”

După 2 săptămâni*, progresul ei a fost evident. „Am observat că corpul meu a început să se modeleze încet și că am mai mulți mușchi exact acolo unde îmi doream - pe brațe, picioare și burtă”, spune Ana.

Cum au ajutat-o produsele noastre să-și atingă acest obiectiv? „Cel mai important lucru pentru mine a fost sentimentul că pot să o fac. Produsele m-au ajutat să-mi modelez corpul, dar, mai ales, mi-au oferit motivația de a continua să duc un stil de viață sănătos.”

După ce a finisat programul de o lună, Ana nu intenționează să revină la vechile ei obiceiuri. „Cam în același timp în care am început să iau produsele, am început să mănânc mai bine, să mă antrenez mai mult și am redus și consumul de alcool și sucuri. Plănuiesc să continui cu toate acestea, deoarece mă simt mult mai bine și am mai multă energie pe parcursul zilei, ceea ce desigur îmi oferă o stare de spirit mai bună.”

Antrenamentele sunt acum ceva care așteaptă cu nerăbdare în fiecare zi, iar în cele din urmă a căpătat încrederea de care avea nevoie pentru a purta tricouri fără mâneci. Bravo, Ana!

Produsele folosite de Ana

WaterOut EXTREME elimină balonarea, te ajută să lupți împotriva retenției de apă și detoxifiază organismul și mai ales ficatul, principalul nostru organ de ardere a grăsimilor.

AdipoSlim EXTREME este un arzător de grăsimi puternic care țintește grăsimea abdominală. Conține ingrediente patentate care s-au dovedit că reduc grăsimea abdominală cu până la 50%*!

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.

AdipoSlim Extreme este acum AdipoBurn Extreme: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.

Produse pentru tine